12 shades of nude

   Jeg husker så godt den tiden da jeg akkurat hadde begynt å jobbe innen skjønnhetsbransjen. Det var sminke, parfymer, hudpleie og neglepleie fra ende til annen – og jeg elsket det! Opptatt av sminke og skjønnhet har jeg vel egentlig alltid vært, men det tok seg til et helt annen nivå da jeg fikk det som jobb. Jeg kunne finne på å bytte neglelakk annenhver dag, bare for at den skulle passe til leppestiften. På sommeren gikk det mye i rosa, korall og kanskje en frisk rødfarge. Høsten tok jeg det alltid litt mørkere og vinteren dusere.

Som dere sikkert kan tenke dere, har samlingen vokst betraktelig siden min første jobb. Jeg har også kvittet meg med en del neglelakker de siste gangene jeg har flyttet. Men selv om det har vært to-tre razziaer i skuffen de siste årene, har jeg fremdeles en god samling. Nå går det for det meste i forskjellige nyanser av nude. Jeg har vokst bort fra den fargerike perioden og er nå inn i en litt mer nøytral epoke.

Skulle jeg være litt vågal, er det i så fall noen lag meg glitter på en «accent nail».  Favoritten min er uten tvil denne neglelakken fra O⋅P⋅I. Jeg mener å huske at det var en limited collection for mange, mange år siden. Dere har nok garantert sett denne tidligere her på bloggen, da jeg rett og slett ikke finner en bedre glitterlakk enn denne. Noe som egentlig er ganske trist, fordi jeg faktisk begynner å gå tom. Hvis du vet av en nydelig glitterlakk så hadde jeg blitt sjeleglad for et lite tips i kommentarfeltet!

– Hva er din favoritt neglelakk?

Del