5 tips for å føle seg bedre!

∴ WHEN YOU’RE FEELING DOWN 

God mandag! Hvordan har helgen deres vært? Jeg startet helgen med en litt små-ruskete form, men bestemte meg for å ikke la det hindre helgeplanene mine. Det var planer jeg hadde gledet meg lenge til og gjorde derfor alt jeg kunne for at formen skulle bli bedre. Når jeg ikke føler meg helt i form, har jeg alltid noen triks jeg bruker for at jeg skal føle meg bedre. Disse fungerer kjempebra uansett årsak, synes jeg! Om du er forkjølet, sliten, har kjærlighetssorg, eller rett og slett ikke har det så greit, kan du leste gjennom disse tipsene og forhåpentligvis bli inspirert ♥

1 SELVMEDLIDENHET
Det er lov å synes synd på seg selv og gjøre det du aller helst ha lyst til, nemlig å ta en time out. Jeg pleier å gi meg selv maks én dag med selvmedlidenhet. Gå rundt i joggebukse, se på tv og ligge på sofaen med et godt og varmt teppe over meg. Matinntaket er kanskje ikke av det sunneste valget, men i det minste får jeg i meg noe. De rundt meg her hjemme kan godt ta litt ekstra hensyn akkurat denne dagen og dulle og dalle litt ekstra enn vanlig.

2 FRESH OPP
Når du ser bedre ut, føler du deg bedre også! Slik er det i hvertfall med meg. En dusj eller et bad kan gjøre at jeg føler meg hundre ganger bedre. I tillegg synes jeg det er kjekt å legge joggebuksen til side og heller ta på meg et antrekk jeg føler meg fin og komfortabel i. Til slutt bruker jeg litt ekstra tid og koser meg mens jeg legger sminke. Det trenger ikke være store greiene, men nok til at jeg både ser og føler meg litt bedre enn før. 

3 GOD STEMNING
Det er ingen tvil om at omgivelsene rundt påvirker humøret. Jeg liker å sette på litt god musikk eller en morsom podcast mens jeg smårydder litt rundt meg. Det trenger ikke være så mye, men akkurat nok til at det blir litt koseligere å være i inne. Hvis jeg har noen gode duftlys i rommet, tenner jeg også disse. 

4 FÅ ENERGI
En kopp med te (gjerne sitron og ingefær) gjør underverker for kroppen, gjerne med en ekstra dæsj honning. Jeg prøver å lage ekstra gode måltider som både tilfredsstiller øynene og smaksløkene, mens jeg nyter måltidet til det fulle! Føler jeg for noe ekstra å kose meg med kan jeg lage en kopp caffe latte med karamellsirup i eller en liten bit sjokolade.

5 AKTIVITET
Det trenger ikke være store greiene, men en eller annen form for miljøforandring er alltid godt. Om det er å gå en liten tur, møte kjente og kjære, trene eller kanskje en liten rundt med shopping? Så lenge det er en eller form form for aktivitet, gjerne i sosial sammenheng, er det mye bedre enn å bare være hjemme.

#blogg #skjønnhet #sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #hverdag #mandag #blåmandag #morgen #kveld #trøtt #helg #tips #guide #råd #trist #syk #leiseg #kjærlighetsorg #forkjølet #timeout #føldegbedre #feelgood

– HVA GJØR DU FOR Å FØLE DEG BEDRE?

 

Del

4 Kommentarer

 1. 13. mars 2017 / 20:59

  Kjempe fine tips! 🙂

  • 13. mars 2017 / 21:55

   Victoria: Så hyggelig at du likte tipsene! 😀

 2. 14. mars 2017 / 07:02

  Veldig gode tips! Hjelper mye å gjøre sånne små-tak! 😀

  • 14. mars 2017 / 14:23

   veganerprinsessa: Tusen takk! Så hyggelig at du likte tipsene 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *