Bare Minerals Complexion Rescue

Denne ukens favoritt er Complexion Rescue fra Bare Minerals. Jeg er så forelsket at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne! Denne har lenge stått på ønskelisten over produkter jeg vil teste ut. Jeg har bare hørt positive omtaler av den, så da vi var innom Sephora i Barcelona måtte jeg bare ha med denne.

Bare Minerals Complexion Rescue

Alt i ett-produkt

Complexion Rescue er på en måte primer, BB-krem og CC-krem i ett og samme produkt. Den har konsistens som en gel, smøres lett over , gir mye fukt og føles behagelig på huden. Resultatet blir glødende og naturlig, samtidig som at den dekker eventuelle rødheter. På toppen av det hele inneholder den i tilleg SPF 30, noe som er ideelt på sommeren!

Jeg har brukt denne nesten hver dag siden Barcelona. Den passer alltid til hvilken som helst anledning! Ønsker jeg litt ekstra dekkevne, legger jeg bare litt concealer der det trengs. Er man oljete eller kombinert i huden, anbefaler jeg å matte ned med et pudder. Jeg setter alltid t-sonen min med et pudder, for å unngå å se svett ut. Resten av huden lar jeg være glødende og naturlig.

Jeg anbefaler denne på det varmeste til absolutt alle som ønsker en feilfri, naturlig hud!

Bare Minerals Complexion Rescue

– Har du prøv denne? Har du et favorittprodukt å anbefale?

Del