Bride to Be

Hei dere! Jeg bare må dele disse nydelige bildene fra sist lørdag. Min kjære svigerinne skulle gifte seg med sin utkårede og jeg hadde ansvar for at hun skulle se flawless ut! Dagen startet kl06.30 da jeg måtte fikse meg selv før jeg begynte på bruden og begge hennes forlovere. Jeg hadde et stramt tidskjema og klarte på mirakuløst vis å holde det. Til hårstyling hadde jeg fått hjelp av dyktige Charlotte. Hun ordnet både bruden og forloverne på håret. Etter jeg hadde sminket alle sammen viste Charlotte meg hvordan hun hadde festet håret til Bruden. Resten av dagen var det nemlig opp til meg å sørge for at alt satt som det skulle. Mens bruden skiftet om og min jobb så langt var gjort, tok jeg meg noen minutter til å fikse leppestiften og slenge på et par vipper (noe som ikke var «barebare» med mine negler!) Deretter var det på tide å skifte om til finstasen og komme seg av gårde til kirken. Dere som fulgte meg på Snapchat den dagen fikk vel en del oppdateringer både under vielse, fotografering og middag, haha!


Fotograf // Vilde Wathne-Johannessen Ι Hår // Charlotte Ariel Berg Ι Makeup // Makeup by Sofie M
Tusen takk til Spraytanhuset for nydelig spraytan og Salong Matilda for fiksing av negler og vipper! (sponset)
Tyllskjørt fra Asos // Overdel fra Coast // Skinnjakke fra Veromoda // Veske fra Accessorize

#Blogg #skjønnhet #sminke #brud #bryllup #foto #fest #glede #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #behindthescene #hår #forlover #inspirasjon #brun #tan #negler #negledesign #fotograf #makeup #mote #

Del

2 Kommentarer

  1. 2. september 2016 / 17:22

    Så flink du er! De/dere så flotte ut alle sammen 😀

    • 3. september 2016 / 10:25

      Henriette Celin: tusen takk for hyggelig kommentar 🙂 der var en veldig fin dag!