Clarins Hydra Quench, min faste hudpleierutine

Clarins Hydra Quench

Hudpleieserien Clarins Hydra Quench er den eneste serien jeg har vært lojal mot i flere år. Vanligvis er det så mye forskjellig på skjønnhetsmarkedet som jeg har lyst til å teste ut, at jeg til slutt ender opp med mange ulike produkter og hudpleieserier som aldri brukes opp. Denne serien er unntaket!

Jeg har en ganske så sensitiv hud og kan fort få nupper og utslett ved å bruke for parfymerte produkter eller produkter med veldig aktive ingredienser. Når det skjer, kommer jeg alltid tilbake til Clarins Hydra Quench for å roe ned huden igjen.

Clarins Hydra Quench Intensive Serum

Hudpleierutinen min består alltid av Clarins Hydra Quench Intensive serum og dagkrem eller nattkremen Multi-Active Nuit. Nattkremen har litt mer aktive ingredienser, men ikke så mye at jeg reagerer på det. En fin serie for de som ønsker å forebygge de første aldringstegnene.

I tillegg til disse tre produktene, fletter jeg inn andre produkter fra Clarins ved behov. Øyekrem burde jeg kanskje bruke hver dag, men det bruker jeg oftere når jeg ser at jeg har en del tretthetstegn eller tørre linjer rundt øynene. På vinteren liker jeg veldig godt å bruke en ansiktsolje dehydrert for hud, da vinteren gjør huden min veldig dehydrert. Er jeg ekstra tørr i perioder, kan jeg bytte ut nattkremen med en fuktighetsmaske som jeg sover med hele natten. Clarins har også en balm som er veldig fin å legge under foundation, hvis du ønsker en glødene og frisk hud.

Clarins Multi-Active Nuit

– Hva er deres favorittprodukter innen hudpleie?

Del

5 Kommentarer

 1. 13. juli 2016 / 11:42

  Så bra du har funnet deg noen favoritter til huden ^^
  Jeg holder på å teste en anti blemish krem jeg bruker både natt og dag. Foreløpig funker den bra (: utenom det har jeg en 100 % vegansk, økologisk og naturlig rens jeg bruker hver kveld, fra Cleanliving.no ;-P

  • 14. juli 2016 / 11:15

   Så spennende! Hva slags anti blemish er det du tester ut? 🙂 Har prøvd litt forskjellig, men føler alle bare tørker ut huden.. Har prøvd diverse naturlige produkter også, men er dessverre så sensitiv at jeg reagerer på det 🙁

 2. 13. juli 2016 / 13:13

  Så flotte produkter 🙂 Ønsker deg en fortsatt herlig dag 🙂

  • 14. juli 2016 / 11:15

   Hei Karina! Ja, er utrolig fornøyd med de 🙂
   Håper du har en flott dag du også!

 3. 14. juli 2016 / 11:16

  SV: Ja, skjønner. Denne føler jeg ikke tørker ut i det hele tatt 😀
  Den er i videoen på bloggen min om du vil se (: