Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light

Denne favoritten er en must-have når jeg går ut døra og jeg har alltid en eller annen variant av denne med i veska. Clarins sine Natural Lip Perfectors har vært med meg så lenge jeg kan huske. Fra de første weekendturene med storesøster og mamma som tenåring til den dag i dag. Jeg tror jeg har vært gjennom de fleste av fargenyansene og elsker alle! Min favoritt må være nummer 3 eller nummer 5, er litt usikker.

Clarins Instant Light

Det jeg elsker så mye med disse lipglossene er konsistensen. De er så myke og fuktgivende uten å være klissete. Det føles nesten som en leppebalm man smører på. Jeg har veldig ofte tørre lepper og merker det ofte hvis jeg bruker et leppeprodukt uten fuktighet i. Derfor er det så genialt å ha en Lip Perfector med seg i veska, hvis man skulle trenge litt ekstra fuktighet.

En annen ting jeg elsker ved disse glossene er også fargene. Uansett hvilken farge man påfører, ser det naturlig og pent ut. Ofte liker jeg når produkter har mye pigment, men med akkurat disse glossene elsker jeg det naturlige hintet av farge man får på leppene. I tillegg får den leppene til å se fyldigere og gjevnere ut.

– Har du prøvd disse glossene? Hvilken er i såfall din favoritt?

#sminke #skjønnhet #blogg #sminketips #leppestift #lipgloss #guide #fredag #helg #Clarins #foto #bilder #sommer

Del

6 Kommentarer

 1. 8. juli 2016 / 13:51

  Elsker disse 😀 02 er min favoritt!

  • 8. juli 2016 / 14:30

   Ja, den er kjempefin! 🙂

 2. Elly E
  8. juli 2016 / 14:38

  Hei 🙂 utrolig fin blogg, gøy å se gjennom!
  Jeg ville si fra om at jeg elsker å lage headere, og prøve meg ut på det! Så om du ønsker en ny header, kan du maile 🙂 Hadde vært supergøy å få prøvd dette! Har sånn smått startet opp igjen, før drev jeg med det heletiden til mange bloggere! Lager alltid flere av en, sånn at folk får noe å velge mellom 😀 gratis, så klart! Er bare for gøy! Hadde vært supert om jeg kunne prøvd å laget en til deg også!

  • 9. juli 2016 / 07:36

   Hei! Takk for det 🙂

 3. 8. juli 2016 / 20:20

  Åh, de er så gode 🙂 Håper du får en fin kveld!

  • 9. juli 2016 / 07:36

   Hei Karina! Ja, eeeeelsker de <3
   Håper du har en fin helg!