En ny og bedre uke

OK MONDAY, LET’S DO THIS!

Hallo herlige mandag! Endelig er det en ny uke og mulighet for å snu ting til det bedre. Jeg må ærlig innrømme at forrige uke var en skikkelig møkkauke for min del med både dårlige rutiner, sykdom og alt annet som hører med. Så nå som mandagen er her er jeg klar for å viske bort alt fra forrige uke og starte denne med blanke ark. Deilig!

Jeg tenkte jeg skulle starte dagen med å følge mine egne tips og råd. Det er jo ikke lenge siden jeg skrev om hvordan man kan få best mulig start på uka. Dere kan lese hele innlegget her. Videre har jeg brukt resten av dagen til kontorarbeid. Det er så befriende å ha oversikt på alt som skal skje i løpet av uken, samtidig som jeg får planlagt en del blogginnlegg. For en strukturert sjel som min, er det ikke til å legge under en stol at planlegging er alfa omega. Det er også kontordagene som er mine favorittdager. Når man kan sitte i fred og ro mens man sysler med sitt er meditasjon for min del. Jeg må bare prøve å holde meg fokusert på det arbeidet som skal gjøres, da jeg ofte tar meg selv i å dagdrømme meg bort til et annet univers. 

Det er fremdeles en del småting jeg har igjen å få krysset av gjørelista, så jeg får løpe tilbake til arbeidet.

– Hva består deres mandag av?

#blogg #hverdag #skjønnhet #sminke #mandag #kontor #arbeid #jobb #planlegging #struktur #hjemmekontor #uke #nyuke #mandag #nydag

Del

2 Kommentarer

    • 19. september 2016 / 12:56

      Elisabeth: Takk, du også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *