Enkel flettekrans for kort hår

I dag har jeg veldig lyst til å vise dere hvordan man kan oppnå en vakker, men enkel flettekrans for kort hår. 17.mai nærmer seg med stormskritt og det er mange forberedelser å gjøre unna. Skjorter skal strykes, sølv skal pusses, mat skal handles og leiligheten må vaskes. Selv har jeg ikke rukket tatt så mye som å ta en titt på bunaden min en gang. Det eneste jeg heldigvis har helt klart for meg er hvilken sminkelook jeg skal gå for. Hvis du er litt i tvil på hva du skal gjøre på sminke -og hårfronten kan heldigvis komme med et par tips!

Jente med flettekrans rundt hodet og vakker sminke som smiler

På nasjonaldagen tenker jeg det er best å gå for en naturlig sminkelook. Dette skrev jeg også skrev om i innlegget Tidløs sminke til 17.mai og bunad. Når det kommer til hår synes jeg det er utrolig vakkert med romantiske fletter og fletteoppsett som får håret bort fra ansiktet. Dessverre kan det være litt ekstra vanskelig å få til vakre fletter på seg selv. Kanskje spesielt hvis man ikke har kjempelangt eller mye hår å ta av. Frykt ikke! Jeg har en super teknikk på en enkel flette som funker for alle hårlengder. Både for de med langt hår, de som har mellomlangt som meg eller for de som har enda kortere hår. Dette er min favorittfrisyre når jeg ønsker å få håret bort fra ansiktet og funker kjempebra på 17.mai.

Hvis du synes at fletting i seg selv kan være knotete og vanskelig viser jeg i tillegg en alternativ teknikk. Den teknikken er mye enklere og ikke så knotete, men gir samme type frisyre som flette-teknikken!

​↓ Se hvordan du oppnår en enkel flettekrans for kort hår her ​↓

Har du forslag til andre frisyrer du vil se video på? Kom gjerne med tips til enkle teknikker man kan gjøre hvis fletting oppleves som vanskelig.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *