Fredagsfavoritt: Extended Play Gigablack Lash

Heihei! Pluttselig var det fredag igjen og jeg har funnet frem et av mine favorittprodukter å dele med dere. Denne gangen har jeg faktisk funnet frem en mascara å dele med dere. Jeg føler at mascara kan være det produktet det er vanskeligst å bli skikkelig fornøyd med. Kanskje fordi man har litt lave krav og tenker at det «bare er noe for å få vippene mørkere». Etter å ha jobbet mange år innen skjønnhetsbransjen kan jeg virkelig si at en mascara ikke «bare» er en mascara.

Det som er viktig å tenke på når man skal kjøpe ny mascara er hvilke behov man har. Noen har korte vipper og trenger lengde, andre har lange vipper men trenger fylte/volum. I tillegg bør man også tenke på om man trenger ekstra bøy hvis man har rette vipper. Ofte har man også flere kombinasjoner av disse behovene. Har man små og tynne vipper kan det være ekstra vanskelig å finne en mascara som gir effekt uten å klumpe vippene sammen. 

MAC sin Extended Play Mascara er absolutt en maskara jeg anbefaler folk flest. Den har en tynn og liten kost, slik at man kommer tett inntil vipperoten. Den gir også utrolig fin lengde samtidig som den separerer vippene. Denne mascaraen er også supergod til å bygge i flere lag for masse volum. Ønsker jeg litt ekstra volum i ytterkant, pleier jeg å legge denne i sikksakk-bevegelser ved vipperoten og drar forsiktig utover. Med andre ord kan man bruke denne på utrolig mange måter, alt ettersom hva man føler behovene er.

En annen genial ting med denne mascaraen er at du kan bare fjerne den med varmt vann. Med andre ord er dem vannresistent mot vann under 38 grader. Så verken tårer, regn eller fukt kan ødelegge sminken din. Jeg har aldri opplevd at denne mascaraen har verken smittet av eller drysset. Jeg har brukt den både i bryllup og begravelser, så den er 100% tåresikker for å si det slik. Anbefaler virkelig denne til alle som sliter med å finne en god mascara!

– Hva er din favorittmascara?

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #tutorial #guide #tips #fredag #helg #favoritt

Del

2 Kommentarer

  1. 26. august 2016 / 17:25

    Hørtes bra ut med tynn kost, og ellers bra til det meste en god maskara skal være bra på ^^

    • 26. august 2016 / 20:28

      Henriette Celin: ja, dette er virkelig min go to mascara! Elsker den <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *