Fredagsfavoritt: Inglot Duraline

Wohoo! Endelig er det fredag, helg og en ny runde med mine favorittprodukter. Denne uken har gått som en vind og jeg kan ikke forstå at det virkelig er fredag allerede! Selv om fredagen kom litt brått på, har jeg alltid nye fredagsfavoritter å dele med dere. Denne favoritten var jeg fascinert av i lang tid, før jeg endelig bestemte meg for å skaffe den. I starten var det litt vanskelig å skjønne hva jeg skulle bruke den til, da den er så unik. Nå, et år senere bruker jeg den nesten hver dag på utallige måter.

 

Inglot sin Duraline er et vanskelig produkt å beskrive. Det er et produkt man klarer seg helt fin uten, helt til man har prøvd det. Deretter blir man rett og slett frelst! Duraline er en bitteliten flaske med en blank, slags flytende væske hvor man doserer bruksmengden med en liten pumpe. Konsistensen føles litt som en blanding mellom gele og olje, da den er veldig fet i konsistensen. I tillegg er den sinnsykt drøy, da man bare bruker et par dråper av gangen. På et år var jeg ikke kommet halvveis i flasken en gang! Uheldigvis klarte jeg å velte hele flasken mens toppen var skrudd av for ikke så lenge siden, så jeg har nettopp kjøpt meg en ny. 

Så lurer dere sikkert veldig på hva i all verden man bruker denne til. Og det kan faktisk være litt vanskelig å forklare da den kan brukes til så mye, men jeg skal prøve. 

VISKELÆR
Det første jeg oppdaget er at man kan bruke den som et viskelær. Hvis man må fikse litt på eyelineren eller leppestiften kan man ta litt Duraline på en kost og deretter viske ut feilene.

FIKSE INNTØRKEDE PRODUKTER
I tillegg er den kjekk å bruke hvis et flytende produkt har tørket inn. Jeg dryppet et par dråper av Duraline i min Dipbrow fra Anastasia Beverlyhills når den ble supertørr og det funket som bare det! Kan sikkert også brukes på gel-linere eller paintpots også, men det har jeg ikke testet ut selv enda. 

MIKSE MED PIGMENTER
Ved å blande sammen et pigment og litt Duraline får man en utrolig fin kremskygge. Er det litt skimmer i pigmentet vil det også bli mer metallisk når du mikser inn Duraline. 

TYNNE UT PRODUKTER
Dette gjør jeg nesten hver dag. Ved å for eksempel mikse litt av Anastasia sin Dipbrow med Duraline på baksiden av hånden, bilr ikke Dipbrowen så intens. Da føler jeg det er mye enklere å skape naturlige bryn som ikke ser så påtegnet ut!

I tillegg så er det sikkert mange andre ting den kan brukes til, som jeg kanskje ikke har funnet ut av helt enda. 

Del

6 Kommentarer

 1. 12. august 2016 / 17:53

  nei har nok ikke prøvd den.
  ha en fin kveld 🙂

  • 12. august 2016 / 17:56

   Ida Kristine: Da anbefaler jeg deg å teste den ut 🙂
   Ha en fin kveld du også!

 2. 12. august 2016 / 17:57

  Så smart den hørtes ut. Alltid greit med produkter med flere bruksområder (:

  • 12. august 2016 / 19:39

   Henriette Celin: Ja, den er helt genial 😀 Anbefaler den på det varmeste!

 3. 12. august 2016 / 18:55

  Har ikke prøvd den, men kanskje jeg skal teste den ut?

  • 12. august 2016 / 19:39

   Hei Siri! Hvis du ikke har prøvd den anbefaler jeg at du tester den ut. Den skal ikke være så dyr heller 🙂