Fredagsfavoritt: MAC Patentpolish

Heihei mine flotte lesere! Endelig var det fredag igjen. Mange av dere er nok allerede godt i gang med helgen og deres planer for fredagskvelden. Jeg kom akkurat hjem fra en kveld med jobbing og har veldig lyst til å dele en ny fredagsfavoritt med dere før jeg tar kvelden.

I løpet av de siste ukene har jeg pluttselig blitt stormforelsket i noen leppeprodukter som slettes ikke er nye. Jeg vet ikke hva det var at jeg begynte å bruke de så mye, men nå har jeg de med meg over alt hvor jeg går. Egentlig har jeg vel fem forskjellige farger, tror jeg, men klarte bare å finne disse to da jeg skulle ta bilde. Resten ligger vel i en eller annen jakkelomme eller veske, kjenner jeg meg selv rett. Haha!

Denne ukens fredagsfavoritt er MAC Patentpolish! Hvis jeg skal prøve å beskrive dette produktet på best mulig måte vil jeg si at det er en leppebalm på stick med farge som en lipgloss. Med andre ord gir den mye fuktighet og en mild farge på leppene. Jeg bruker disse på samme måte som jeg pleide å bruke Clarins sin Instant Light Lip Perfector, nemlig til absolutt alt. Uansett hvilken farge jeg plukker med meg før jeg løper ut døra, vet jeg at de bare vil fremheve min naturlige leppefarge. Akkurat her kan dere se fargen Clever og It’s Really Me, men som sagt har jeg også mange fler liggende rundt om kring.

Her kan dere se hvor naturlig fargen er på leppen. Den føles også veldig myk på og gir ingen klissete lepper som man fort kan få med en lipgloss. Jeg bruker Pantentpolish til det meste. Med lipliner hvis jeg ønsker en mer definert leppekant, uten lipliner for en mer naturlig look, over leppestift for å tilføre litt mer fukt, eller med leppestift over hvis jeg ønsker litt mer farge. Ofte kan jeg ta meg selv i å glemme at den også gir farge til leppene, da jeg nesten bruker den som en lipsyl. Må le litt av meg selv da jeg gløtter i speilet av og til.

Disse leppeproduktene er virkelig gull og jeg anbefaler alle å sjekke de ut. Dra innom en MAC butikk og sjekk ut fargevalget. Kanskje du finner din favoritt? Spesielt er disse kjekke å ha i veska nå som det blir kaldere ute og leppene tørrere og tørrere.

– Hva er ditt favorittprodukt til leppene?

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #tutorial #guide #tips #fredag #helg #favoritt #mac #patentpolish

 

Del

2 Kommentarer

  1. 1. oktober 2016 / 09:37

    uuh takk for tips, de virka jo faktisk veldig fine!

    • 1. oktober 2016 / 12:12

      Vilde: bare hyggelig! Sjekk de ut neste gang du er innom Mac 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *