Fredagsfavoritt: Mac Strobe Cream

God fredag fra solfylte Trondheim! Nå har vi akkurat kommet inn og satt fra oss koffertene, før vi hvert øyeblikk skal ut døren igjen. Nevnte jo i går at det blir bryllupsfest i morgen, så i kveld er det arrangert en liten sammenkomst med alle bryllupsgjestene. Det er meldt kanonvær hele helgen, så dette blir kjempebra. Før vi løper ut døra har jeg lyst til å dele en ny fredagsfavoritt med dere. Den siste tiden har jeg blitt mer og mer forelsket i produkter som kan brukes til flere ting. Denne ukens fredagsfavoritt er intet unntak. De av dere som elsker strobe-trenden og aldri kan få nok av glød; you need this product!

 

Denne ukens fredagsfavoritt er Mac Strobe Cream. Som navnet tilsier er dette en krem som gir masse fukt og gød. Et perfekt produkt å jobbe med for en perfekt strobet look. Jeg har blitt totalt avhengig og bruker denne nesten hver dag, på mange forskjellige måter. Hvis jeg ønsker den naturlige, sunne «gløden kommer innenfra»-looken, legger jeg denne som en krem i hele ansiktet. Ettersom jeg har en kombinert hud påfører jeg et fuktserum først, men dropper den vanlige dagkremen da Strobe Cream gir nok fukt for min hud. Deretter påfører jeg sminke som normalt. Jeg bruker også å blande Strobe Cream med foundation hvis jeg ønsker en mer natrulig, glødende hud. Dette er perfekt hvis du føler foundationen din kan bli litt tykk eller for matt til hverdags. 

Man må ikke bruke denne kremen sammen med sminke. Ved å smøre Strobe Cream i hele ansiktet vil de lysreflekterende partiklene gi en illusjon om en gjevnere og mer glødende hud. Ønsker jeg en litt mer nedtonet glød, klapper jeg den bare lett på kinnbena og der jeg ellers ønsker å tilføre glød. Den er også helt genial å smøre på skuldrene eller på kragebeina for en diskre highlight.

Denne er også en av mine favorittprodukter å bruke når jeg sminker brud. Hvordan jeg legger den kommer helt an på brudens ønsker, men det er skjelden jeg ikke bruker den for å si det slik. Og bruden pleier alltid å spørre hva slags mirakelkrem dette er!Det er helt sikkert mange andre måter man kan bruke dette produktet på. Jeg pleier alltid å anbefale kundene mine om å prøve seg frem og finne sin favorittkombinasjon. Det er jo tross alt ingen fasit når det kommer til sminke!

– Har dere prøvd Strobe Cream? Hva er deres favorittprodukt til å strobe med?

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #tutorial #guide #tips #fredag #helg #favoritt #mac #strobing #glød

Del