Fredagsfavoritt: Urban Decay Moondust

// Sponset produkt

Hallo helg og hallo forsinket fredagsfavoritt! Jeg måtte utsette gårdagens innlegg, da jeg ikke fikk tid til å skrive et ordentlig innlegg. Og for en slik fredagsfavoritt som denne ukens, fortjener det virkelig et gjennomført innlegg. Jeg jobber hele tiden for at fredagsfavorittene skal være genuine og ærlige anbefalinger. Da liker jeg også å virkelig sette meg ned å bruke tid på innlegget. Så med en liten forsinkelse, la meg presentere ukens fredagsfavoritt:

Første gangen jeg så Urban Decay sitt nye Moondust, fikk jeg både høyere puls og hakeslepp! Fargene, intensiteten, konsistensen og pigmenteringen på disse øyenskyggene er bare helt fantastisk. Jeg har egentlig aldri vært en stor fan av glitter, men jeg må innrømme at jeg stadig liker det mer og mer. Mens jeg prøver å skrive hva jeg synes om denne paletten, er det vanskelig å ikke avslutte hver setning med et utropstegn. Den er nemlig så lekker – !!

 

Moondust palettet inneholder åtte forskjellige skygger med bittesmå glitterpartikler i seg. På øverste rekke har vi Specter, Element, Magnetic og Lightyear. Specter er en lys hudfarget rosa skygge med babyrosa glitterkorn. Element er den skyggen jeg kanskje har brukt mest de siste ukene. Det er en blanding mellom rosa glitterkorn og gull glitterkorn. Den gir nesten en varm og kopperaktig glød. Magnetic ser ut som en lilla øyenskygge med kalde sølv-blå glitterkorn. Lightyear er den grønne skyggen med et hint av blå-grønt glitter.

På den nederste rekken har vi Granite, Lithium, Vega og Galaxy. Granite er en hardcore søvgrå skygge med glitterkorn i både sølv og gull. Lithium er den varmere skyggen i kopper-brun med også gull og sølv glitterkorn. Denne fargen har jeg også brukt mye, både alene og i kombinasjon med de andre skyggene. Vega er den klare kongeblå skyggen med sølv-blå glitterkorn. Galaxy er den skyggen som jeg føler er mest unik. Det er en grå skygge med en miks av gull, sølv og lyseblå glitterkorn. Litt slik som du ser for deg at galaksen er. 

Alle skyggene er unike og vakre på hver sin måte. Jeg bruker de både som vanlige øyenskygger, men også som pigmenter. Ved å bruke en fluffy øyenskyggekost, får du et veldig mykt og dust resultat. Ønsker du å få mest mulig pigment, kan du fukte en syntetisk kost med MAC Fix+, for eksempel, og deretter klappe skyggen på lokket. Disse skyggene er også geniale for å gjøre noe ekstra ut av en smokey eye. Her er det bare å leke seg frem uten noen form for regler!

Del

6 Kommentarer

 1. 24. september 2016 / 12:15

  Ååh så utrolig fint palett, det vil jeg ha <3

  • 27. september 2016 / 18:10

   Alexandra Emilie: Jeg er såååå forelsket og anbefaler den på det varmeste!

 2. 24. september 2016 / 12:22

  Åååh så innmari fine!! <3

  • 27. september 2016 / 18:11

   Vilde: Ja, det er virkelig verd pengene 🙂

 3. 24. september 2016 / 14:34

  Det har jeg hørt er bra! og ser jo helt amazing ut og ;3

  • 27. september 2016 / 18:11

   Henriette Celin: Jeg kan bekrefte at det er helt fantastisk. Og ja, den er bare dødslekker!