GHD Copper Luxe Collection

// Sponset produkt

Hvis dere har lurt på hvorfor jeg har vært så hårfin den siste måneden, kan jeg nå fortelle dere hvorfor. Jeg har vært så heldig å få teste ut stylingjernet fra julekolleksjonen til Ghd. Med dette jernet kan man både glatte, krølle og forme håret akkurat slik man vil og jeg må innrømme at jeg har blitt frelst! I tillegg til å style håret beskytter den også håret ved å redusere brudd i hårets struktur med 50% og gjør det mer blankt og skinnende. Det var litt uvant å bruke den i begynnelsen, da jeg ikke har brukt noe annet enn krøllstav de siste to-tre årene. Jeg hadde en veldig god rettetang i ungdomsårene, men med tiden ble den ødelagt og jeg gadd aldri å erstatte den. Med tiden har jeg også blitt litt lei de typiske krøllstav-krøllene mine, så jeg sluttet (dessverre) å style håret mitt. Nå er heldigvis denne kjedelige hårperioden over og jeg takker Ghd og deres fantastiske stylingjern ♥

 

The perfect heating tool to style your hair

Gavesettet inneholder Ghd Platinum styleren i en limited kopperfarge med varmeresistent beskyttelse , varmeresistent veske og to neglelakker i matchende koppernyanser. Du finner gavesettet her! I tillegg fikk jeg også tilsendt deres varmebeskyttende spray. Jeg kan ikke understreke nok hvor viktig det er å beskytte håret når man bruker varmeverktøy. En frisør jeg kjenner fortalte meg at selv om vi ikke kan føle noe i håret vårt, brenner det like mye som om vi skulle legge hånda vår på en varm kokeplate. Forskjellen er at håret er dødt og ikke kan si i fra til oss at det er for varmt. Vær derfor snill med håret deres å bruk varmebeskyttende!

– Er det flere enn meg som er forelsket i GHD sine produkter? 

#blogg #skjønnhet #velvære #sminke #hår #trend #style #fashion #mote #ghd #jul #julekolleksjon #ghd #ghdcopperluxe #spons #sponset

Del

4 Kommentarer

 1. 30. november 2016 / 15:09

  Så fine og gode produkter 🙂 (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

  • 30. november 2016 / 18:09

   lisarorvik: Yes, I love them! <3 😀

  • 30. november 2016 / 18:10

   Victoria Larsen: Det er det absolutt 🙂 <3