Home sweet home

Innlegget ble skrevet søndag 12. februar 2017

ETTER TRE UKER PÅ REISEFOT

Endelig er jeg hjemme igjen! Etter tre uker på reisefot har ryddet vekk kofferten, for denne gang. I slutten av januar dro jeg over fjellet fra Bergen til favorittbyen min, Oslo. Der fikk jeg litt etterlengtet Oslo-kos med både familie og venner. Selv om tanken var å ha en hel uke med god til til å treffe de jeg skulle treffe, ender det alltid opp med litt for lite tid likevel. Jeg er så heldig som kjenner så mange fantastiske personer hvor tiden alltid flyr av sted når vi er sammen. Alle de gode stundene, samtalene og latterkrampene gir meg lyst til å flytte tilbake på et blunk. Jeg tror Oslo alltid vil ha en spesiell plass i hjertet mitt ♥
 


⋅⋅⋅

Etter en uke på østlandet satte jeg kursen nordover til hjembyen min, Trondheim. Der skulle jeg egentlig være i fire-fem dager, men jeg bestemte meg for å utsatte hjemreisen med en ekstra uke. Jeg har jo, som noen av dere kanskje vet, en liten hund hjemme i Trondheim som min mor passer på. Denne hunden har dessverre slitt litt med den ene labben og har vært inn og ut hos dyrlegen den siste måneden. En syk hund trenger jo mye oppfølging og er dermed ganske tidskrevende. Vi fant ut at jeg like så greit kunne jobbe fra Trondheim den siste uken. På den måten fikk jeg både avlastet min mor, men også enda mer tid til å møte familie og venner!

Nå er jeg endelig tilbake i min egen leilighet, til min egen seng og ikke minst min fantastiske samboer! Jeg har så smått begynt å ta fatt på denne kommende uken og gleder meg masse til å dele litt kreativt innhold med dere.

Håper dere har en superfin søndag videre! Vi blogges til uken ♥

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *