Hverdagssminke – 5 produkter på 5 minutter

Dette innlegget er til dere i tidsklemma, eller som ikke ønsker å prioritere mange minutter foran speilet hver morgen. Det er ikke nødvendigvis slik at man bruke mange forskjellige sminkeprodukter og flere timer på badet for å oppnå en fin og fresh hverdagslook. På bildet dere ser ovenfor har jeg lagt en hverdagssminke på fem minutter og i tillegg bare brukt fem sminkeprodukter! Jeg må jo innrømme at det ikke er fem tilfeldige produkter jeg har brukt, men det skulle vel nesten bare mangle.

Tidligere har jeg snakket mye om multiprodukter, altså sminkeprodukter som kan brukes til mer enn én ting. Slike produkter er geniale hvis man skal på reise og ikke har plass til å pakke med mye sminke, eller hvis man rett og slett ikke ønsker å være avhengig av mange sminkeprodukter for å kunne ordne seg.

Loreal Brow Artist plumper
Mac Patentpolish
BareMinerals Complexion Rescue
Nyx Wonder Stick
Mac Prep+Prime Higlighting concealer
Loreal Brow Artist plumper
Mac Patentpolish
BareMinerals Complexion Rescue
Nyx Wonder Stick
Mac Prep+Prime Higlighting concealer
Loreal Brow Artist plumper
Mac Patentpolish
BareMinerals Complexion Rescue
Nyx Wonder Stick
Mac Prep+Prime Higlighting concealer

Her ser dere de fem produktene jeg har brukt for å oppnå denne naturlige og freshe sminkelooken!

Fem produkter, steg for steg

bareMinerals Complexion Rescue påføres med fingrene i hele ansiktet. Denne både dekker, gjevner ut og gir glød. I tillegg har den SPF30, noe som gjør den en genial venn på sommeren.

For å dekke over små rødheter som fremdels er synlig og lysne øyepartiet, bruker jeg MAC Prep+Prime Highlighter. Som du kan se på bildet legger jeg den rundt øynene, ved nesen ut om kinnene og litt på haken. For å blende den inn i huden bruker du det som er mest naturlig for deg. Jeg bruker en fuktet sminkesvamp.

Mitt nye favorittprodukt har blitt NYX Wonderstick. Her bruker jeg den mørkeste fargen til å legge lett kontur og få mer dybde i ansiktet. Dette er et veldig kremete produkt som er enkel å blende og gir et veldig naturlig resultat. Jeg legger den under kinnbenet, langs hårfestet, under leppen. Her også bruker jeg sminkesvampen min, men hvis du liker å bruke noe annet må du gjerne gjøre det.

Wondersticken bruker jeg også til å lysne enkelte områder i ansiktet. Da snur jeg den bare rundt og bruker den lyse fargen på andre siden. Jeg legger den på toppen av kinnbeina, amorbuen på overleppen og litt over brynsbenet. Dette er faktisk den første krem-highlighteren jeg har prøvd som er lysere enn huden min, da jeg er ekstremt blek nå på vinteren. Her også bruker jeg en fuktet sminkesvamp til å blende.

MAC Patentpolish kan brukes på flere måter enn på bare leppene! Det er nemlig mitt favorittprodukt å bruke til kremblush. I tillegg til et strøk på leppene, legger jeg en stripe på hvert kinn og bruker fingertuppene mine til å smelte den inn i huden.

En farget brynsgele, slik som L´Oréal Paris Brow Artist Plumper, hjelper til å holde brynshårene på plass hele dagen samtidig som den gir fylde til brynet. Jeg liker best å starte i ytterkant og gre oppover, mens jeg forsiktig beveger meg mot starten av brynet.

Brow Artist Plumper er også et genialt produkt å bruke i stedet for mascara når man vil være effektiv eller ønsker et litt mer naturlig resultat. Den gir akkurat nok definisjon til vippene uten at den blir like intens som en mascara!

Før og etter!

Som dere ser er det ikke den mest dramatiske forskjellen, men akkurat nok til at man ser freshere og mer opplagt ut. Perfekt for de som ikke ønsker å legge en hverdagssminke på mer enn fem minutter!

Del

8 Kommentarer

 1. 6. april 2017 / 19:31

  så fin look:D

  • 7. april 2017 / 10:30

   Evelin: Takk 🙂 Så gøy at du likte det!

  • 7. april 2017 / 10:31

   Iselin Renée: Ikke sant? Den er jo kjempeenkel også 😀

  • 19. april 2017 / 18:42

   Nora Piscopo: Tusen takk 🙂

 2. 17. april 2017 / 16:51

  Så pent og naturlig! 🙂

  • 19. april 2017 / 18:42

   Marie Gjernes: Ja, og ikke minst enkelt! 😀