I´m so in love

//Sponset behandling

 

With my nails! Har dere noen gang sett så fine negler? Jeg har aldri følt meg så fin som det jeg gjør nå. Etter en lang sommer med mye jobbing, har neglene mine virkelig fått gjennomgå. Når man støter neglene bort i noe flere hundre ganger per dag, er det ikke rart de fort knekker eller fliser seg opp. Det er så sjelden jeg faktisk har mulighet til å spare ut mine naturlige negler. Det blir som regel gjort når jeg er på ferie. Straks jeg er tilbake i jobb igjen, knekker de. 

Så nå bestemte jeg meg for å ta grep og gjøre noe med disse stubbene. Jeg tenkte egentlig først på å bare ta gelish, en geleneglelakk som holder ca en måned og styrker de naturlige neglene. Men da jeg dagen før behandlingen knakk den femte neglen jeg hadde prøvd og spare ut, ga jeg opp. Så det ble forlengende gelnegler i tillegg. Takket være supersøte Matilda hos Salong Matilda har jeg aldri vært så fornøye med neglene mine. Vi ble enige om å gå for en spiss form på den forlengende geleen. Jeg var meeeeeget skeptisk, da jeg egentlig bare ville ha noe elegant og naturlig. Men herreminhatt hvor fornøyd jeg ble! Hun la også en nydelig geleneglelakk i en nude, rosa farge som heter Powder My Nose fra merket CND. I tillegg pyntet hun et par av neglene med bittesmå diamanter. Helt nydelig!

Del

11 Kommentarer

  • 25. august 2016 / 21:56

   Sofie Caroline Nilsen: tusen takk! Jeg er sååååå fornøyd :))

  • 25. august 2016 / 21:57

   Henriette Celin: tusen takk:) har aldri vært så fornøyd før <3

 1. 25. august 2016 / 19:12

  Så utrolig fine 🙂

  • 25. august 2016 / 21:57

   lisarorvik: tusen takk, søte deg 🙂

 2. Irene
  25. august 2016 / 19:27

  Kjempefine negla! Olalaaaa 🙂

  • 25. august 2016 / 21:58

   Irene: taaaakk! Kunne ikke vært mer fornøyd <3

 3. 26. august 2016 / 08:33

  wow nydelige negler:D

  • 26. august 2016 / 09:32

   eveliin: Tusen hjertelig takk! Er superfornøyd selv 😀

 4. 26. august 2016 / 16:12

  Heisann! Jeg går igjennom vennelisten min fra den gamle bloggen, og hadde syns det var kjempe gøy om du ville følgt meg videre, men bare med et nytt bloggnavn 😀 Legg meg gjerne til så adder jeg tilbake 😀