In need of something new!

NÅR MAN SER SEG BILND PÅ OMSTENDIGHETENE

Heihei og riktig så god mandag! Jeg håper dere har hatt en superfin helg og at dere har fått en god start på denne uka. Selv har jeg fått gjort unna en del gjøremål og så smått begynt på mitt nye, lille prosjekt: fullføre leiligheten! Det er så rart hvordan man ser seg blind på ting. Jeg oppdaget det da jeg kom hjem fra min tre uker lange tur. Det var helt merkelig å komme hjem igjen etter å ha vært borte så lenge. Jeg klarte liksom ikke helt å slappe av den første kvelden da jeg plutselig så leiligheten med nye øyne. I stedet gikk jeg rundt og noterte ned alt jeg ville endre og fikse på, haha!

Etter alt det nødvendige kom inn har vi liksom glemt alt det som ikke er like nødvendig, men likevel utrolig viktig for trivselen. Jeg har skrevet en lang liste på ting vi bør skaffe eller endre for å gjøre leiligheten litt mer hjemmekoselig.​ Jeg er over hodet ikke en person som har peiling på interiør, men man må jo prøve sitt beste for å få et fint og koselig hjem. Del gjerne dine beste interiørtips i kommentarfeltet, da jeg tar i mot all hjelp jeg kan få! 

HER HAR DERE ET LITE UTKAST AV LISTEN

1. Gardiner
Hallo?! Jeg har sagt at de stygge grønn, blå, gul og brun-prikkete gardinene skal byttes helt siden vi flyttet inn, men de henger søren meg her fremdeles…

2. Bilder
Så langt har vi bare tre-fire bilder i leiligheten og det er de samme bildene og rammene jeg har hatt de siste fem årene.. Tanken er å henge opp mange forskjellige bilder og rammer av alle vi er glade i på veggen ved spisebordet. Det kan bli koselig ♥

3. Belysning
Jeg har aldri tenkt noe særlig på belysning, annet enn av praktiske årsaker. Flere lyspunkter i et rom gir jo en mye koseligere belysning enn taklampa! Unike bordlamper, gulvlamper og levende lys står på ønskelisten.

4. Gulvtepper
Vi har et veldig vakkert og orginalt tregulv i denne leiligheten, men det er dessverre veldig gulvkaldt. Ved å skaffe gulvtepper kan man også dele inn rommet på en ny måte og gi rommet et mykere utrykk!

5. Nye skyvedørsfronter
Skyvedørene på både soverom og bad er av frostet glass, som gjør at man kan skimte noe av det som er inni garderoben og gir et veldig rotete utrykk. Jeg vet ikke helt hvordan, men jeg har en idé om å klistre på ett eller annet som ikke gir innsyn i garderoben. Kontaktplast med marmor-mønster kanskje?

#blogg #hverdag #interiør #hjem #leilighet #stil #inspo #inspirasjon #oppussing #møbler #diy #prosjekt #husoghjem #interiørinspo #mandag #helg #nyuke

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *