Lad batteriene

Noen ganger er det lett å bli revet med på det som skjer rundt deg, flyte på bølgen og følge strømmen. Det er en veldig deilig følelse hvor tid og sted ikke finnes, hvor alt skjer i nuet og alle bekymringer fordufter. Bare man ikke glemmer å fokusere på alt det andre som også skjer. Før du vet ordet av du seilt så langt at strømmen har styrt deg på ukjent farvann og du er usikker på hvordan du kommer deg tilbake. 

Den siste tiden har jeg følt meg litt hjelpesløs. Jeg har ingen plan, ingen mål og ingenting å strekke meg etter. Det er umulig å planlegge fremtiden, men det kan være greit å ha en liten anelse på hvor man vil. Når man har funnet ut av det, er det enklere å holde fokus selv i turbulente situasjoner. Så nå har jeg ladet batteriene, satt meg ett mål og laget en plan. Punkt én er å hente tilbake de gode rutinene, matvanene og arbeidslysten.

En super måte å få en bra start på dagen, er å nye en ordentlig god frokost. Dette har jeg jo nevnt selv i et tidligere innlegg, så hvorfor ikke følge sine egne råd? Så i dag har jeg sittet i vinduskarmen og spist frokost mens jeg uværet dundrer på utenfor. Det var virkelig ingen spøk da folk fortalte meg at det regner sidelengs på vestlandet. Med både vind og regn utenfor, er det godt å kunne hygge seg innendørs. 

– Hva gjør du for å fylle på med energi?

#blogg #hverdag #skjønnhet #sminke #torsdag #kontor #arbeid #jobb #planlegging #struktur #hjemmekontor #uke #nyuke #nydag #mat #sunn #inspirasjon #frokost #sunn

Del

6 Kommentarer

 1. 29. september 2016 / 13:13

  Herlig med en god frokost hver dag ^^
  Man kan følge strømmen, men bør også vite hvem man selv er og hva man vil. Så man har noe å strekk seg etter, og ikke glir bort.

  • 29. september 2016 / 16:11

   Henriette Celin: godt sagt, Henriette! Er så enig med deg 🙂

 2. 29. september 2016 / 19:20

  Du har det ikke travelt, du er enda ung 🙂 Det vil alltid komme perioder der man ikke vet hvor man skal, men da får du slappe av litt – og se hva som skjer 🙂 Så lenge du har mennesker rundt deg, får du alltids nye impulser 🙂

  • 1. oktober 2016 / 09:01

   Merete: takk for gode råd:) man har kanskje en tendens til å tro at man har dårlig tid til alt. Klem til deg!

 3. 30. september 2016 / 17:20

  Ja viktig å koble av nå og da!
  Jeg har slitt med helsa en stund, så jeg har en stoppe opp stund nesten hver dag , for å komme til hektene igjen, ellers er frisk luft og god musikk viktig for mitt helbred.Driver også med enkle mindfulness øvelser ved behov.
  Ellers er det viktig for meg å ha en himmel over livet mitt.
  Skal også ta for meg ernæring, og bli bedre på å få i oss det vi trenger fra alle matvaregrupper, dette kan jeg litt om, så det skal nok gå fint.
  God helg!

  • 1. oktober 2016 / 09:03

   Ragnhild: høres ut som du har mange gode tips å dele av egne erfaringer. Setter stor pris på alle råd. Håper du får en fin helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *