MAC Faux, den perfekte nude leppestiften

Denne favoritten er kanskje på topp 10-listen over alle favoritter. MAC sin leppestift i fargen Faux. Dette er virkelig den perfekte nude leppestiften! Leppestiften har en satin finish, noe som vil si at den ikke er for glansfull men heller ikke for tørr. I tillegg så er den veldig pigmentert, altså at den har bra med farge i seg.

Nude leppestift til enhver anledning

Selv har jeg brukt denne leppestiften så lenge at jeg har måttet byttet den ut flere ganger fordi den har gått tom! Dette er leppestiften jeg alltid har med meg i lomma eller i veska. Uansett hvilken sminkelook jeg har, så passer denne fargen. Det er nesten slik at jeg vurderer å kjøpe meg flere, slik at jeg kan ha en hjemme, en i jakkelomma og en i veska. Men så langt har jeg ikke kommet enda.

Hvis du er på utkikk etter en naturlig, men litt frisk leppestift anbefaler jeg virkelig å prøve ut denne! Jeg vet av så mange som har prøvd denne på seg selv og blitt totalt forelsket. Hvis du er litt usikker på om fargen passer til dine lepper og farger, kan du gå innom en MAC butikk og spørre om å få prøve den på. På den måten slipper du et eventuelt bomkjøp.

Ovenfor kan dere se meg med bare Faux på leppene. Ingen lipliner, ingen primer, bare Faux. Som dere ser er den veldig lik på leppene, som når man ser den i hylsteret. Fordi den har en så naturlig undertone, pleier jeg bare å duse til leppekanten med tuppen av fingeren min. Da smelter den enda mer inn i huden og du får en fin overgang fra leppe til hud.

– Hva er deres favorittleppestift? Og har dere noen gang prøvd Faux?

#sminke #skjønnhet #blogg #sminkelook #leppestift #faux #guide #foto #bilder #mac #sommer

Del

10 Kommentarer

 1. 27. mai 2016 / 09:21

  En veldig fin farge til deg! og så bra at den ikke tørker ut leppene, og er godt pigmentert ^^

  • 27. mai 2016 / 13:29

   Hei Henriette Celin!
   Tusen takk for fine ord <3 Elsker virkelig denne leppestiften og anbefaler den til alle!
   Klem!

 2. 27. mai 2016 / 09:42

  Nydelig farge, den kledde fine deg <3

  • 27. mai 2016 / 13:30

   Hei Lisa!
   Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre. Håper du tester den ut! 🙂
   Klem!

 3. 27. mai 2016 / 17:12

  så pen! kledde deg kjempe godt! elsker Mac selv, og kommer nok til å måtte adde denne til min kolleksjon! 🙂

  • 27. mai 2016 / 17:41

   Hei Rosie!
   Tusen takk for herlig tilbakemelding 😀 Hadde vært så gøy å se hvordan den blir på deg <3

 4. 27. mai 2016 / 17:51

  Har akkurat begynt å blogge selv, men har virkelig fått inspirasjon fra din side, så du ser den nok på meg i fremtiden. 🙂

  • 27. mai 2016 / 18:23

   Så utrolig gøy at du kan hente litt inspirasjon her på bloggen! Ingenting er bedre å høre enn det 😀

 5. 28. mai 2016 / 08:03

  Ønsker deg en super helg 😀 Stikk gjerne innom min blogg, har spørsmålsrunde for tiden!