Makeupkunde før og etter

God søndag dere! Her kommer et før og etterbilde av den éne kunden min sist lørdag. Dere husker kanskje at jeg skulle hjelpe til å sminke en venninnegjeng klar for bryllup? Vel, Anette var en av de herlige jentene jeg sminket og stylet.

Hun ønsket en lett og naturlig sminke, med fokus på øyensminken. Vi ble enige om å gå for de samme bruntonene hun hadde i håret og en sjampanjefarget skygge for å ta igjen kjolen hennes. I tillegg la jeg også en tynn liner langs den øvre vippekanten hennes. På huden la jeg et lett lag med foundation for å dempe litt av rødheten i huden i tillegg til litt solpudder, blush og highlight. Hun var ikke så glad i å gå med mye farger på leppene, så jeg blandet sammen en unik leppestiftfarge lik hennes naturlige leppe. På brynene gjorde jeg veldig lite, da hun har helt fantastiske fyldige bryn fra før av. Litt brynsgele for å gre hårene på plass og blyant for å fylle inn noen små hull, var alt jeg gjorde.  

Håret ønsket hun å ha løst og veldig soft, da stramme oppsett kunne føre til hodepine. Det er vel det siste man ønsker når man skal i bryllup, så vi ble enige om å ha det løst. Ved å krølle håret fikk hun litt mer bevegelse i det. I tillegg flettet jeg bort litt av luggen og festet det bakover. 

Hvis du eller noen du kjenner er interessert i å få lagt makeup eller få makeupveiledning, er det bare å kontakte meg på sofieemortensen@gmail.com! 

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #kunde #makeupartist #mua #makeupkunde #føretter #bilde #guide #klient

Del

4 Kommentarer

  • 14. august 2016 / 14:09

   Henriette Celin: Tusen takk 🙂 Alltid gøy å se forskjellen før og etter makeup!

 1. Anonym
  14. august 2016 / 17:42

  Kjempefin!! Du er flink 😉

  • 14. august 2016 / 18:09

   Anonym: Tusen takk for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *