Mine beste highlightere

Heihei flotte lesere! Jeg håper dere har fått en flott start på denne nye uken. Som jeg har nevnt mange ganger før, er jeg stor fan av mandager da man kan starte uken med blanke ark og nye sjanser. Forrige uke var en litt merkelig uke hvor jeg sitter igjen med en «blæh» følelse, uten og helt skjønne hvorfor. Så derfor har jeg bestemt meg for å få mest mulig ut av denne uken i stedet. Til helgen venter det nemlig noe veldig hyggelig og det hadde vært godt å slappe helt av og nyte at en god arbeidsuke er over.

⋅ ⋅ ⋅

Jeg får ofte spørsmål fra dere om hvilke highlightere jeg bruker mest. Mange synes også det er vanskelig å finne en highlighter når man er på sitt lyseste, da de fleste highlightere rett og slett er for mørke. Det er litt vanskelig å svare helt konkret, da det varierer på sminkelooken og hvor mye glød jeg ønsker.  De tre highlighterne jeg har brukt mest nå i vinter er MAKE UP STORE sin Gleam Dream i fargen Rose, MAC Mineralize Skinfinish i fargen Lightscapade og SLEEK sitt Highlighting Palette.

GET THAT GLOW IN 1-2-3

MAKE UP STORE sin highlighter har en kremete konsistens og smelter veldig naturlig inn i huden, spesielt når du påfører med fingrene. Jeg elsker denne da den gir en sunn og naturlig glød i tillegg til at fargen er akkurat passe lys, med et hint av champagne. Selv om det er kremkonsistens, kan man likevel bruke denne etter du har lagt pudder i ansiktet.

MAC sin highlighter er mineralbasert og veldig finkornet, noe som gir en naturlig og fløyelsmyk finish. Den har en lys beige farge med flerdimensjonalt shimmer, noe som gjør at den passer perfekt for de med veldig blek hud. Dette er den highlighteren jeg strekker meg oftest etter, da den er så naturlig at man nesten kan påføre den i hele ansiktet.

SLEEK sitt Highlighting Palette er den billigste highlighteren jeg har. Det følger med en kremhighlighter og tre i pudderhighlightere i fiolett, gult og fersken. Jeg har aldri brukt den i kremkonsistens, da fargen rett og slett blir for mørk på min lyse hud. Alle fargene er veldig intense med et hint av sølv i shimmeret og du får mye highlight for pengene. Denne paletten bruker jeg sjelden alene, da den rett og slett blir for intens for mins smak. Men jeg pleier ofte å bruke denne over en mer naturlig highlight, for litt ekstra dimensjon.


↑ ↑ ↑
SLEEK MAKEUP Highlighting Palette: Equinox + Subsolar + Hemisphere + Ecliptic Ι MAC Mineralize Skinfinish: Lightscapade Ι MAKE UP STORE Gleam Dream: Rose


HVA ER DIN FAVORITT HIGHLIGHT?

LagreLagre

Del

10 Kommentarer

 1. 27. mars 2017 / 14:01

  Åå jeg har såå lyst på sleek highlighteren, den ser kjempe fin ut! Min favoritt highlighter er mary lou manizer 🙂

  • 27. mars 2017 / 14:28

   Nora Piscopo: Den er definitivt billig, med tanke på kvaliteten! Du får ta en titt neste gang du er innom HM 🙂 Har prøvd Mary Lou, men konkluderte at den var veldig lik de andre jeg hadde fra før. Men forstår godt hvorfor så mange liker den 😀

 2. 27. mars 2017 / 14:26

  De så kjempebra ut 🙂

  • 27. mars 2017 / 14:30

   buroyfoto: De anbefales på det sterkeste! 🙂

 3. 27. mars 2017 / 14:35

  Kjempe flotte tips! Jeg bruker en fra coverbrands som er helt amaaaazing! Den heter noe med louminizer 🙂

  • 29. mars 2017 / 13:48

   Victoria Larsen: Mary Lou Minizer, tenker jeg du mener! Den har jeg hørt sinnsykt mye bra om 😀

 4. 27. mars 2017 / 16:07

  Så fine produkter, og flotte bilder!

  • 29. mars 2017 / 13:48

   Pernille: Tusen takk for det, skjønne pernille! 🙂

 5. 27. mars 2017 / 19:31

  Så fine highlightere! Har hatt lyst på en ny en stund da min ikke er noe bra, så takk for tipsene! 🙂

  • 29. mars 2017 / 13:49

   Emilie Normann: Så flott at jeg kunne hjelpe! Kan også anbefale å spraye litt fix+ på kosten hvis du vil ha mest mulig ut av highlighteren. Da blir de veldig intense og metalliske <3