Når man trenger en forandring


…DRA TIL FRISØREN 

Hva er vel bedre enn å unne seg en time hos frisøren når man sårt trenger forandring? Jeg ser egentlig på meg selv som en jente som ikke er redd for å skille seg ut, men det siste året har jeg kanskje latt meg selv forfalle littegrann. Heldigvis er jeg ganske bortskjemt med å ha en av mine beste venninner som er frisørlærling. Dessverre for meg holder hun til i Oslo og jeg i Bergen. Dermed blir det noen måneder mellom frisørbesøkene. Ikke har jeg samvittighet til å dra til noen andre heller, da jeg nesten føler meg utro mot henne og salongen hun jobber i. Haha!

↑↑↑

Problemet mitt, som mange kanskje mener heller er en velsignelse, er at håret vokser så innmari fort! Før jeg vet ordet av det har pluttselig det skulderlange håret mitt begynt å nå kanten på bh-en min igjen. Sist jeg klipte håret mitt var kanskje i september. Da hadde jeg det skulderlangt. På fire-fem måneder ble det så langt som dere ser på bildet over til venstre. Fargen var det også på tide å få fikset litt på. Det var en lang prosess med både foliestriper og toning i vasken, i tillegg til klipping. Men herlighet så fornøyd jeg er med resultatet! Endelig føler jeg meg litt mer som meg selv igjen. 

WHAT DO YOU THINK?

♥   ♥   

#blogg #hverdag #hår #frisør #skjønnhet #sminke #velvære #trend #style #fashion #mote #inspo #inspirasjon

LagreLagre

Del

14 Kommentarer

 1. 5. februar 2017 / 12:51

  Slike forandringer er helt fantastisk, og du ble kjempefin på håret. Kledde deg virkelig <3

  • 5. februar 2017 / 14:06

   Pernille: Tusen takk, skjønne deg <3 Det føles helt vidunderlig deilig! 😀

 2. 5. februar 2017 / 13:21

  Du kledde kort hår!

  • 5. februar 2017 / 14:07

   Natalie: Tusen takk! Det er absolutt slik jeg trives best på håret og har variert mellom kort hår og skulderlangt i flere år 😀

  • 5. februar 2017 / 14:07

   Victoria Larsen: Wow! Tusen takk for det, søte deg <3

 3. 5. februar 2017 / 14:46

  Så pent det ble! Det kledde du! ♥

  • 5. februar 2017 / 15:09

   Ariel: tusen takk for det, snille deg? Er såååå fornøyd:)

 4. 5. februar 2017 / 17:10

  Så utrolig fint det ble ♡♡♡

  • 5. februar 2017 / 20:22

   Charlie: Tusen takk snuppa! <3

 5. 5. februar 2017 / 18:40

  Så nydelig det ble! 😀 Kjekt med litt forandring.
  Klippet meg kort bob denne uka selv og er super fornøyd (aldri hatt det så kort før), men jeg har det samme «problemet» som deg – håret vokser utrolig fort. Snart har jeg vel lang bob igjen :p

  • 5. februar 2017 / 20:23

   Beautyfuzz.com: Tusen takk! Jeg elsker å få tilbake det «gamle» håret mitt igjen <3 Haha, så bra det ikke bare er meg som har dette "problemet" 😛 Jeg pleier alltid å klippe meg litt for kort, slik at jeg kan ha noe cm å gå på før det blir for langt igjen 🙂

  • 6. februar 2017 / 21:45

   Silje Romundset Karlsvik: Wow! Tusen takk, skjønne deg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *