Når sola endelig titter frem

God kveld! Har dere kjent på den følelsen etter en lang dag, hvor du på kvelden setter deg ned og tenker gjennom alt du har gjort og det egentlig føles som om det var i går? Den kjenner jeg på nå. Gjøremålene for i dag tidlig føles nesten som et svakt minne av noe som skjedde for lenge siden. Det er nesten som om det blir for mye for hjernen å prosessere, at den velger å klippe ut minnene fra i morges for å få plass til alt som skjedde i ettermiddag. Eller er det bare jeg som høres helt sinnssyk ut nå? Haha!

Dagen startet allerede så tidlig som klokken 05.00. Jeg hadde tatt på meg en jobb som krevde at jeg skulle være på location 06.30. Det er noe magisk over det å rusle rundt i en helt stille og tåkelagt by mens man hører vekkerklokker som ringer, ser folk som våkner og gjør seg klar for en ny dag. Mellom tåken kan man skimte solen som står opp og hører morgenrushet i det fjerne. 

Etter endt skift var jeg vel hjemme igjen rundt klokken 10.00. Enn å komme hjem og være ferdig med dagens jobbing så tidlig! Vanligvis er det jo rundt den tiden dagen starter. Så i stedet for å gå å legge seg igjen, fortsatte jeg bare som om det skulle være vanlige morgenrutiner. Litt kaffe og frokost mens jeg svarer på litt mail er alltid en deilig og rolig start på dagen. 

Resten av dagen ble brukt til å nyte sommerværet og beundre bylivet nå som studentene har kommet tilbake fra ferie. Det er så koselig å se hvordan hele byen blomstrer når sola endelig titter frem. I kveld har vi også hat utrolig hyggelig middagsbesøk. noe jeg virkelig har savnet de siste årene. Det var jo veldig stas å endelig teste ut spisebordet sånn ordentlig også. 

Nå som besøket har ruslet hjem, sitter jeg å gløtter med på litt håndball med en kopp te i hånden. At jeg fremdeles er våken, kan jeg egentlig ikke forstå. Blir ikke akkurat overrasket om det er noen rare skrivefeil eller setningsoppbygginger litt lengre opp her. I såfall beklager jeg sløvheten mens jeg skylder på minimal mengde søvn. 

Håper deres dag har vært minst like bra som den jeg har hatt! Nå skal jeg få med meg de siste minuttene av kampen før jeg stuper i seng. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *