NARS Orgasm, ikonisk blush for en grunn

Denne ukens favoritt er nemlig ingen andre ringere enn NARS Orgasm Blush! Om det er navnet på blushen eller fargen på selve produktet som har gjort den så ikonisk, må jeg ærlig innrømme at jeg er usikker på. Det jeg derimot vet er at dette er en av de beste og mest allsidige blushene jeg har prøvd.

Jeg kan ikke tro at jeg ikke har skrevet noe om dette produktet tidligere. Nars Orgasm kjøpte jeg for snart et år siden og har brukt den nesten daglig siden den gang. Selv om den ikke kan fåes kjøpt her i Norge, er den virkelig så bra at jeg føler det ville vært dumt å ikke nevne den.

NARS Orgasm

Blushen har en nydelig varm, fersken-rosa farge med bittesmå shimmerkorn i en gyllen gullfarge som gir en fantastisk glød til huden. I tillegg er den også veldig pigmentert, altså at du ikke trenger å bruke mye produkt når du påfører. Som jeg allerede har nevnt er dette blushen jeg har brukt mest dette året. Uansett hvilken sminkelook jeg går for, passer denne fargen like perfekt hver gang.

NARS Orgasm

En annen ting jeg liker så godt med dette produktet, er at det føles så kompakt. Emballasjen er i hard, solid plast. Akkurat dette er veldig viktig, da jeg har vært uheldig å knust et par blusher opp gjennom årene. Dette er også alltid blushen jeg pakker med meg på reise, da den er veldig praktisk også med tanke på størrelse. Så mye som jeg reiser rundt om kring er det nesten et under at den ikke har knustes enda.

NARS Orgasm

– Har dere prøvd denne blushen? Eller har dere kanskje en annen favorittblush?

#blogg #sminke #skjønnhet #blush #nars #orgasm #favoritt #foto #bilder #sommer

Del

9 Kommentarer

 1. 3. juni 2016 / 17:02

  Høres veldig bra ut, nei jeg har ikke prøvd den:)

  • 3. juni 2016 / 17:45

   Da anbefaler jeg å teste den ut hvis du skal reise utenlands i sommer!

 2. 3. juni 2016 / 20:36

  Så fin farge 🙂

  • 3. juni 2016 / 23:02

   Hei ingrid! Tusen takk, så hyggelig at du likte den 🙂

 3. 5. juni 2016 / 09:24

  Å, den så fin ut! og hørtes veldig bra ut også. Spesielt det at emballasjen er i hard solid plast. For jeg har vært veldig uheldig med et par blush´er opp igjennom nå. Utrolig kjedelig ;-P

  • 6. juni 2016 / 09:50

   Hei Henriette Celin!
   Ja, den har tross alt overlevd et helt år med mye reising. Tror nok ikke den knuses så lett 🙂

 4. 7. juli 2016 / 10:48

  Jeg har så sinnsykt lyst til å prøve denne! Men jeg har dessverre ikke mulighet til å få tak i den. Jeg har selv en mini version av Super Orgasm som er basically den samme fargen som Orgasm bare med gull shimmer i.

  • 7. juli 2016 / 11:12

   Hei! Den er virkelig verd å prøve 🙂 Er ikke sååå stor fan av Super Orgasm, da jeg synes det blir litt i overkant mye shimmer. Men det er lenge siden jeg prøvde den, så kan være jeg endrer mening ved å prøve den igjen!