Ny favoritt-kombinasjon på leppefronten

Annonse // sponset behandling

Nærbilde av jente med lyst hår og blå øyne med korall trutmunn

For et fantastisk vær det har vært i Bergen denne helgen! Jeg håper dere alle har blitt like bra behandlet av værgudene som det vi her på vestlandet har. Sol, blå himmel og sommertemperaturer er jo absolutt herlig og ikke minst etterlengtet. Sommerklærne har hengt helt bakerst i skapet en god stund, så nå har jeg endelig fått hentet de frem igjen. Jeg var en tur innom Spraytanhuset for å få sponset en liten grunnfarge på kroppen før jeg sprader ut i sommerkjolene mine.  Har jo ikke akkurat lyst til å blende alle menneskene jeg går forbi med de blå-hvite vinterleggene mine, haha! Nå er i det minste sommergløden på plass, så da slipper jeg å frykte for det scenarioet.

To leppestifter i rødt og oransje som står oppreist på en hvit overflate

Nye omstendigheter krever nye kombinasjoner

Da jeg i går skulle legge litt sminke før jeg skulle videre på noe festligheter, måtte jeg tenke litt annerledes når det kom til fargevalg og nyanser. Endring av hudfarge fører jo naturlig nok til en del endringer i sminkerutinene også. Produkter og farger som har fungert gjennom hele vinteren og våren, blir plutselig litt for kalde eller blasse på huden etter en runde spraytan. Etter litt eksperimentering på kryss og tvers av sminkeproduktene mine, oppdaget jeg en helt ny favoritt-kombinasjon på leppefronten jeg bare må dele med dere!

Som jeg nevnte i fredagens sminkevideo, er friske nyanser av rød, rosa og oransje trendfarger for denne sesongen. I sminkevideoen viste jeg dere hvordan man kan legge en sminkelook med kun blush som fokus. Dermed hadde jeg lyst til å sminke en ren og enkel sminkelook som tok igjen noe av trendfargene, men med mer fokus på lepper enn blush.

Nærbilde av to leppestifter i rødt og oransje som står oppreist med hvit bakgrunn

Hvordan jeg tilfeldigvis oppdaget min nye favoritt-kombinasjon

Da jeg skulle påføre leppestift plukket jeg opp fargen MAC See Sheer. En frisk og rødlig leppestift jeg har brukt mange ganger, men som jeg plutselig synes at ble litt for kald og rosa-aktig mot den gyldne huden min. Jeg ville heller ha noe friskere som «poppet» litt mer. Ved en tilfeldighet plukket jeg opp fargen MAC Sushi Kiss. En litt lys oransje leppestift som jeg kjøpte ganske nylig. Ved å plassere den på midten av over og underleppen, fikk jeg endelig den perfekte nyansen og sprekheten på leppene. Korall er jo  fresht om sommeren!

Jente med bølgete lyst hår som smiler til kamera med korall-fargede lepper

Dette tror jeg virkelig at kommer til å bli min nye favoritt-kombinasjon på leppefronten for denne sesongen. Prøv gjerne å miks litt forskjellige leppestifter neste gang du skal sminke deg. Hvem vet om du ender opp med en ny favoritt-kombinasjon du også?

 

LagreLagre

Del

8 Kommentarer

 1. 7. mai 2017 / 20:47

  wow, nyydelig jo! Og du har veldig vakre øyne <3

  • 12. mai 2017 / 11:27

   Vilde: Er så betatt av denne komboen! 😀 Tusen takk for det, så hyggelig <3

  • 12. mai 2017 / 11:28

   veronicarood: Ja ikke sant! En fantastisk kombinasjon 🙂 Tusen takk for det, så hyggelig sagt <3

 2. 8. mai 2017 / 23:25

  Så utrolig vakker du er 😀 Det var en skikkelig fin kombinasjon!

  • 12. mai 2017 / 11:28

   Rita Westnes: Tusen takk for hyggelige ord, Rita <3 Du er skjønn! Elsker virkelig denne komboen og har den med meg nesten overalt!

 3. Siv Renate
  9. mai 2017 / 05:57

  Så utrolig fint det var å blande disse sammen 🙂 du er så fin!
  Og super flink og inspirerende for meg!

  • 12. mai 2017 / 11:29

   Siv Renate: Det er rart hva man kan ende opp med ved å bare mikse og trikse litt 😉 Tusen takk for så hyggelig kommentar, Siv Renate! Det betyr virkelig så mye for meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *