Sminkefavoritter på reise

   

Hei på deg! Har du hatt en fin helt så lang? Jeg sitter for øyeblikket på Gardermoen etter en helt fantastisk helg i Oslo. Tiden flyr som alltid i godt selskap og det har skjedd ting hvert eneste øyeblikk siden vi landet på fredag. Det har vært så mange inntrykk å ta innover seg, så jeg har faktisk ikke rukket å tenke tanken om å oppdatere dere på Snapchat så ofte som jeg egentlig hadde tenkt. Men dere som følger meg fikk i hvertfall se noen små glimt av hvordan helgen har blitt tilbrakt. Brukernavnet mitt er forresten @sofiemo, hvis du lurte 🙂

Som jeg nevnte i sist innlegg har jeg blitt mye flinkere på å pakke de riktige sminkeproduktene når jeg er på reise. Før kunne jeg fylle flere toalettmapper i tillegg til et helt børstebelte, kun i tilfelle jeg skulle trenge et spesifikt produkt. Nå har jeg lært hvilke produkter som fungerer best, både i forhold til bruksområde og passform.

Spar plass ved å pakke lange, tynne ting
Store, tykke, klumpete ting passer dårlig på reise, da de tar opp unødvendig mye plass. Jeg prøver heller å pakke med lange, tynne, smale ting, da de er enklere å samle sammen i en mappe. Konturpalettet lar jeg ligge igjen hjemme og tar heller med meg NYX sin Wonderstick med både kontur og highlight i kremform. Tenk hvor mye plass jeg sparer!

Hell over i mindre beholdere
Det man også kan gjøre er å fylle over produktet i mindre beholdere for å spare plass. Løspudderet mitt fra Sensai er egentlig ganske stort, men jeg har helt over noe av pudderet i et tomt løspudder fra MAC som tar mye mindre plass. Det samme gjelder for diverse ansiktsprayer jeg liker å ha med meg. En full flaske med MAC Fix+ tar ti ganger mer plass enn en liten sprayflaske fra Søstrene Grene

Unngå pudder som du er redd for at skal knuse
Flytende, kremprodukter er å foretrekke fremfor pudder, da du slipper å være redd for at det skal knuses og bli ødelagt. De pudderproduktene jeg har med meg er gjerne noen produkter jeg har nådd bunnen på, allerede er en smule ødelagt eller er såppas gammelt at jeg ikke ville blitt lei meg hvis det skulle knuses. Øyenskyggen min fra Chanel har jeg hatt i kanskje tre-fire år nå og har nådd bunnen på nesten to av fire øyenskygger. Ikke så mye å ta vare på hvis det skulle bli ødelagt, med andre ord.

Ta vare på småprøver og mini-me produkter
Har du produkter i mini-versjoner er det også helt genialt å bruke på reise. Slik som primeren min fra smashbox for eksempel. Hvis jeg husker riktig fikk jeg den som en vareprøve da jeg handlet i et parfymeri for lenge, lenge siden. Kan være lurt å ta vare på slike småting noen ganger!

1. MAC Extended Play Mascara // 2. MAC Patentpolish, Clever // 3. MAC Eyebrow, Fling // 4. CHANEL Rouge Allure Gloss, Sensible // 5. MAC Eyeshadow Duo, Bowl Out + Gutter Gal // 6. SENSAI Loose Powder, Translucent (MAC Prep+Prime-boks) // 7. MAC Fix+ (Sprayflaske fra Søstrene Grene) // 8. CHANEL Les 4 Ombres Eyeshadow, Tisse Mademoiselle // 9. MAC Prep+Prime Eyeshadowbase // 10. NYX Wonderstick, Light // 11. ARMANI Prima Makeup Fix Spray // 12. MAC Prep+Prime Natural Radiance, Yellow (Boks fra TGR) // 13. CHANEL Les Beiges, 30 // 14. MAC Brow Set, Clear // 15. MAC Patentpolish, Its Really Me // 16. MAC Blush, Spellbinder (Limited) // 17. MAC Lip Conditioner // 18. SMASHBOX Pore Minimizer Primer // 19. URBAN DECAY Correcting Concealer, Peach // 20. NARS Blush, Orgasm // 21. MAC Studio Waterweight Foundation // 22. MAKE UP STORE Gleam Dream, Rose // 23. MAC Prep+Prime Highlighter, Light // 24 MAC Eyelash Curler // 25. ZOEVA 105 Luxe Highlight // 26. ZOEVA 127 Luxe Sheer Cheek // 27. ZOEVA 101 Luxe Face Definer // 28. Zoeva 106 Powder // 29. ZOEVA 228 Crease //30. MAC 217 Bending Brush // 31. ZOEVA 234 Smoky Shader // 32. ZOEVA 223 Petit Eye Blender // 33. MAC 204 Lash Brush // 34. ZOEVA 317 Wing Liner


HVA ER DINE MUST-HAVES PÅ REISE?

Del

5 Kommentarer

 1. 19. mars 2017 / 19:40

  veldig fine favoritter du har 🙂 Alt er kjekt og ha med seg. Mye av det samme som deg er mitt must på reiser også.

  • 21. mars 2017 / 20:30

   buroyfoto: Tusen takk for det! Håper du likte innlegget 😀

 2. 21. mars 2017 / 12:28

  Jeg har blitt mye mer interessert i sminke over det siste året.. Så når det blir ut på reise neste gang, har jeg nå litt triks å følge! Det der var ikke dårlig, love <3 Og såå mange fine produkter da!

  • 21. mars 2017 / 20:36

   Silje Romundset Karlsvik: Åå, så gøy å høre at du likte innlegget og de forskjellige tipsene 😀 Må si jeg overrasket meg selv da jeg telte produktene, for jeg trodde egentlig ikke at det var så mange. Men mange, lange, tynne ting gjør jo at jeg får plass til mer i sminkemappa 😀 <3

 3. 21. mars 2017 / 21:26

  Det er en så smart løsning, å heller ta med avlange produkter, som ikke tar like stor plass.. Ikke en dårlig idé det 😀