Sminkekostene jeg alltid må ha med meg

For en stund tilbake fikk jeg spørsmål om hvilke sminkekoster jeg anbefaler. Nå har ikke jeg prøvd absolutt alle sminkekostene på markedet, men jeg kan anbefale de sminkekostene jeg har prøvd og virkelig sverger til. Disse kostene er de jeg alltid strekker meg etter og må ha med meg når jeg er ute og reiser.


Foundationkoster og concealerkoster

Alle de tre kostene ovenfor er fra Zoeva. Fra venstre så har vi 142 Concealer Buffer, 110 Face Buffer og 104 Buffer. Bufferkosten bruker jeg oftest til å påføre foundation med. Føler jeg får mest mulig dekkevne av å bruke denne kosten. Face Buffer bruker jeg til mye forskjellig. Jeg kan bruke den til å blende concealer under øynene, kremkonturering eller foundation. Funker like bra til alt. Concealer Buffer bruker jeg til å blende concealer i små områder som i øyekroken, nesevingene eller til å spotte små kviser eller urenheter.


Øyenskyggekoster og øyenbrynskoster

Disse fire kostene bruker jeg hele tiden. Så mye at jeg egentlig skulle ønske jeg hadde fler av de. Fra venstre har vi 228 Luxe Crease fra Zoeva, Bryn og vippebørste fra Meili, 312 Detail Liner fra Zoeva og 223 Petit Eye Blender fra Zoeva. Luxe Crease bruker jeg hver dag til å legge øyenskygge. Uansett om det bare er i globalen eller på hele lokket. Den er stor, fet og fluffy og blender alle øyenskygger perfekt! Bryn og vippebørsten bruker jeg for å gre gjennom brynene mine etter jeg har fylt dem inn. Bruker den også til å gre gjennom vippene mine hvis mascaraen klumpet seg litt. Detail Liner bruker jeg enten til å fylle inn bryn med, da den kommer perfekt til mellom brynshårene uten å påføre for mye produkt. Bruker også denne til liner. Petit Eye Blender mer min absolutte favoritt til å påføre skygge under øynene, langs vippekanten. Denne duser godt ut og er veldig avrundet slik at det ikke stikker bort i øyet.


Pudderkoster

Disse tre kostene vet jeg ikke om jeg ville overlevd uten! Fra venstre har vi 105 Luxe Highlight, 127 Luxe Sheer Cheek og 101 Luxe Face Definer. Alle kostene er fra Zoeva. Luxe Face definer bruker jeg ofte til solpudder, da den avspissede tuppe kommer perfekt til under kinnbenet. Den er også supermyk og veldig fluffy, så den er veldig god å bronze resten av ansiktet med også. Luxe Sheer Cheek kommer perfekt til på kinnbenet på grunn av den skrå formen. Den er også veldig myk og enkel å duse overgangene med. Luxe Highlight er en perfekt multitasker. Den kan brukes til å legge highlight, kontur, blush og sikker mye annet også. Mest blir denne brukt til highlight, da den kommer perfekt til på toppen av kinnbenet og andre områder man vil highlighte.


Kabukikost

Den siste kosten er lett å glemme hvis man ikke har brukt den før. Når man først starter å bruke den blir man avhengig. Denne Kabukikosten er fra Meili og er helt hinsides myk! Jeg har nesten lyst til å bare kose med den hele dagen, haha! Denne bruker jeg oftes som en pudderkost til å «sette» foundationen min. Pleier også å ha denne i veska med pudderet mitt til å tutche opp sminken i løpet av dagen. Størrelsen på kosten er derfor genial.

Hva er deres favorittkoster eller kostmerke?

Del

12 Kommentarer

 1. 3. mai 2016 / 11:36

  De så veldig solide og gode ut ^^
  Aldri hørt om eller prøvd merke (:
  Jeg liker godt Bare Minerals og Real technique sine sminkekoster ;-P

  • 3. mai 2016 / 11:42

   Hei Henriette Celin!
   Har prøv svampen til real technique, men ingen av kostene. Er veldig fornøyd med svampen, så bør kanskje teste ut noen av kostene ??

 2. 3. mai 2016 / 11:44

  SV: Det må du gjøre da! liker veldig godt pudder- og øyenskygge kosten 😀

 3. 3. mai 2016 / 12:19

  Yey, hihi ble så lykkelig når jeg så innlegget her kom! Flotte bilder og godt skrevet innlegg 😀 Jeg må virkelig sjekke ut kostene der, jeg trenger sårt noen nye. Prøver konstant ut nye, bruker atm koster fra Real Techniques, men må nok prøve ut de du skriver om her!

  • 3. mai 2016 / 16:16

   Hei Silje!
   Så bra at du ble fornøyd med innlegget, nå ble jeg veldig glad:) Anbefaler å kanskje bestille et sett med koster fra zoeva, da man sparer utrolig mye penger enn å kjøpe kostene separat.
   Stor klem til deg <3

 4. 3. mai 2016 / 23:03

  sv: Tusen takk for det og ligeså 😀
  Zoeva sine koster er ganske bra! 😀 Jeg liker godt Sigma, de må du absolutt prøve ut 😀

  • 4. mai 2016 / 06:49

   Hei Sandra!
   Har hørt mye bra om sigma, så skal absolutt teste de:)

 5. 4. mai 2016 / 09:47

  Takk for tipset! Hvor vil du anbefale bestille de fra? 🙂
  Toppers innlegg, liker det ufattelig godt!

  • 4. mai 2016 / 10:57

   Jeg bestilte fra Douglas 🙂 Så bra at det falt i smak, ingenting er bedre enn å høre det!

 6. 4. mai 2016 / 11:22

  Kvalitetskoster, det! 🙂

 7. 4. mai 2016 / 16:51

  Jeg har bestilt de jeg bruker nå fra Ebay. Det står at det er urban decay, men tvilsomt at de er ekte.
  Ha en fin kveld <3

  • 5. mai 2016 / 11:07

   Hei Linda!
   Har aldri turt å bestille så mye fra ebay i frykt for at det skal være falsk vare. Men kjøper ofte enganskoster og sånt derfra som jeg kaster etter bruk 🙂
   Klem til deg<3