Sminken som alltid pakkes med på ferie!

Før jeg reiste på ferie skrev jeg et innlegg med noen smarte pakketips for å  unngå overvekt på ferie. Ett av punktene i det innlegget var noe jeg kalte for «multiprodukter». Altså produkter som har flere bruksområder. På disse bildene har dere sminken som alltid pakkes med på ferie.  På sist ferietur, var dette faktisk den eneste sminken jeg brukte. Med disse produktene kan man enkelt få til flere forskjellige sminkelooker til forskjellige anledninger. Man  jo ikke å ha med seg seksten forskjellige sminkekoster og fire øyeskyggepaletter. Spesielt ikke hvis man ønsker å spare plassen til noe annet. Sa noen shopping eller?

Sminkekoster, Zoeva | Brynskost og makeup spunge, KICKS | Makeupkrem, Bare Minerals | Øyenskyggepalett, Dior | Concealer, Urban Decay | Mascara, Clarins | Brynspomade, Anastasia | Bronzing trio, Sephora | Leppestift, Lancome

Sminke med flere bruksområder

Disse produktene er nøye utvalgt, gjennom flere ferieturer med prøving og feiling. Makeupkremen fra Bare Minerals har blant annet spf50, noe som er ekstremt viktig når man skal til varmere strøk. I tillegg har jeg både vannfast mascara fra Clarins i reisestørrelse og vannfast brynspommade fra Anastasia Beverly Hills. Øyenskyggepalletten fra Dior er en bitteliten reiseprøve med nøytrale farger til mange bruksområder. Det samme er solpudder-trioen til Sephora, som både inneholder solpudder, blush og highlight. Til slutt har jeg pakket med en leppestift fra Lancome, som gir mye fukt og passer alle anledninger.

Sminkekoster til et hvert behov

Når det kommer til sminkekoster, har jeg kun tatt med det aller mest nødvendige. Tre sminkekoster fra Zoeva i ulike størrelser. En stor til solpudder eller blush, en mellomstor til highlight eller øyenskygge lagt på hele øyelokket og en mindre som kan brukes til å legge mange ulike øyenskygger med. I tillegg pakket jeg med en brynskost fra Kicks som både har skråkost på én side og brynsbørste på den andre siden. Jeg måtte jo også ha med meg en beautyblender, da beautyblenderen kan brukes til nesten alt.

 – Har du noen produkter som du alltid må ha med deg på ferie?

Del