Sminkeproduktene jeg kommer til å bruke denne våren

liggende bilde av sminkeprodukter i rosa nyanser liggende på hvit bakgrunn

Nylig hadde jeg en liten vårrengjøring i sminkesamlingen min for å oppdatere sminken for våren. Høst -og vinterprodukter som mørke rødfarger i nyanser av lilla ble plassert bakerst i skuffene sammen foundationer i for lyse farger. I stedet hentet jeg frem leppestifter og glosser i rosa og korall, friske blusher og lettere foundations og bb-kremer. Det er nok disse sminkeproduktene jeg kommer til å bruke mest denne våren.

Som jeg nevnte i innlegget og videoen om årets sminketrender, er sesongens farger rosa, fersken og korall. Noe som man også kan se på fargepaletten på disse bildene. Jeg lover dere kommer til å ha disse fargene printet i hjernebarken når denne måneden er over. Så hvis dere ønsker dere noe nytt for denne våren, vet dere hvilke farger dere skal gå for neste gang dere er i sminkebutikken.

stående bilde av sminkeprodukter i rosa nyanser liggende på hvit bakgrunn

MAC Lipstick, Sushi Kiss & See Sheer
NARS Blush, Orgasm
LANCOME Cushion Blush, Splash Corail
MAC Versicolour Stain
MAC Mineralize Highlight (Limited)

liggende bilde av sminkeprodukter i rosa nyanser liggende på hvit bakgrunn

Jeg må innrømme at jeg hadde glemt at jeg hadde flere av disse produktene liggende. Men du verden så glad jeg ble da jeg oppdaget de gjemte skattene bakerst i sminkeskuffen. De passer jo perfekt nå som våren er her! Jeg strekker meg mer og mer mot slike friske og herlige farger. Her får du en liten oppsummering på hvilke sminkeprodukter jeg kommer til å bruke denne våren.

Kremblushen, eller Cushion som det kanskje egentlig heter, fra Lancome brukte jeg littegrann i høst før det havnet bakerst i skuffen. Nå passer den perfekt inn i sminkerutinen min, da jeg nesten bare bruker kremprodukter på huden for tiden.

NARS Orgasm er en tidløs blush i rosa nyanse med gullshimmer i seg. Jeg pleier å gå mye frem og tilbake til denne blushen. Så mye at jeg faktisk har skrevet et eget innlegg om den i fredagsfavoritt-spalten min.

stående bilde av sminkeprodukter i rosa nyanser liggende på hvit bakgrunn

Lipglossen fra MAC er en Versicolour Gloss hvor fargen sitter igjen i flere timer på leppen, selv etter glossen har gått bort. Jeg elsker denne duse korall-fargen og det faktum at fargen sitter lenge på leppene. Perfekt for lange og varme sommerdager!

MAC sin Mineralize Highlighter er et limited produkt fra vinteren 2016. Her er det tre forskjellige nyanser i både sølv, pudderrosa og bronze. Jeg elsker å blande alle tre fargene sammen for en naturlig finish, eller å bygge én og én farge for mer dybde.

Begge disse leppestiftene har blitt to store favoritter i sminkepungen og jeg har selvfølgelig alltid med meg begge to i vesken. Du kan både se og lese mer om denne nye favorittkombinasjonen “HER“.

liggende bilde av leppestifter i rosa nyanser liggende på hvit bakgrunn

Hva er sminkeproduktene du kommer til å bruke denne våren? Endrer du ofte sminkerutinen din, eller kjører du samme looken uavhenig av sesong og anledning? Kom gjerne med tips og tanker i kommentarfeltet!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *