Sminkeprodukter for våren

Nylig hadde jeg en liten vårrengjøring i sminkesamlingen min for å oppdatere sminken for våren. Høst -og vinterprodukter som mørke rødfarger i nyanser av lilla ble plassert bakerst i skuffene sammen foundationer i for lyse farger. I stedet hentet jeg frem leppestifter og glosser i rosa og korall, friske blusher og lettere foundations og bb-kremer. Det er nok disse sminkeproduktene jeg kommer til å bruke mest denne våren.

Sesongens er farger rosa, fersken og korall. Noe som man også kan se på fargepaletten på disse bildene. Så hvis dere ønsker dere noe nytt for denne våren, vet dere hvilke farger dere skal gå for neste gang dere er i sminkebutikken.

MAC Lipstick, Sushi Kiss & See Sheer
NARS Blush, Orgasm
LANCOME Cushion Blush, Splash Corail
MAC Versicolour Stain
MAC Mineralize Highlight (Limited)

Jeg må innrømme at jeg hadde glemt at jeg hadde flere av disse produktene liggende. Men du verden så glad jeg ble da jeg oppdaget de gjemte skattene bakerst i sminkeskuffen. De passer jo perfekt nå som våren er her! Jeg strekker meg mer og mer mot slike friske og herlige farger. Her får du en liten oppsummering på hvilke sminkeprodukter jeg kommer til å bruke denne våren.

Kremblushen, eller Cushion som det kanskje egentlig heter, fra Lancome brukte jeg littegrann i høst før det havnet bakerst i skuffen. Nå passer den perfekt inn i sminkerutinen min, da jeg nesten bare bruker kremprodukter på huden for tiden.

NARS Orgasm er en tidløs blush i rosa nyanse med gullshimmer i seg. Jeg pleier å gå mye frem og tilbake til denne blushen. Så mye at jeg faktisk har skrevet et eget innlegg om den i fredagsfavoritt-spalten min.

Lipglossen fra MAC er en Versicolour Gloss hvor fargen sitter igjen i flere timer på leppen, selv etter glossen har gått bort. Jeg elsker denne duse korall-fargen og det faktum at fargen sitter lenge på leppene. Perfekt for lange og varme sommerdager!

MAC sin Mineralize Highlighter er et limited produkt fra vinteren 2016. Her er det tre forskjellige nyanser i både sølv, pudderrosa og bronze. Jeg elsker å blande alle tre fargene sammen for en naturlig finish, eller å bygge én og én farge for mer dybde.

Begge disse leppestiftene har blitt to store favoritter i sminkepungen og jeg har selvfølgelig alltid med meg begge to i vesken. Du kan både se og lese mer om denne nye favorittkombinasjonen «HER«.

Hva er sminkeproduktene du kommer til å bruke denne våren? Endrer du ofte sminkerutinen din, eller kjører du samme looken uavhenig av sesong og anledning? Kom gjerne med tips og tanker i kommentarfeltet!

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

Del

6 Kommentarer

 1. 13. mai 2017 / 05:52

  Høres ut som en fantastisk helg venter deg <3 Jeg bruker mindre sminke og en friskere look om sommeren 😉

  • 13. mai 2017 / 08:50

   veronicarood: Jeg tror nok at det blir det også 🙂 På sommeren synes jeg det er så godt å legge bort de tyngste sminkeproduktene og heller la huden puste mest mulig. Du får prøve å teste ut noen av trendfargene i sommer da! 😀

 2. 13. mai 2017 / 09:38

  Ja det skal jeg gjøre 😉

 3. 13. mai 2017 / 20:08

  Ville bare si at vinneren av konkurransen min er kåret, gjerne ta en titt og se om det ble deg! 🙂
  Uansett takk for at du meldte deg på, og ellers vil jeg ønske deg en fin helg videre!

 4. 14. mai 2017 / 16:05

  Elsker leppefargene <3

  • 15. mai 2017 / 08:48

   sassypixels: Ja, de er helt nydelige <3 😀