Sminketrender Vår/Sommer 2016

God kveld! I det siste har jeg forelsket meg mer og mer i de nyeste trendene for våren og sommeren 2016. Etter å ha testet ut flere av de, kan jeg virkelig si at jeg gleder meg til sommeren kommer! Jeg kan forstå hvis noen synes enkelte av dem kan virke litt vågale, men man må bare finne sin egen versjon som passer for seg. Så hvis dere lurer på hvordan man skal sminke seg mest mulig trendy denne våren og sommeren, er det bare å lese videre!

  
Aqua Blue
Denne trenden så man også noe av i fjor. Blått har i mange år vært en farge man kanskje har styrt unna, i fare for å assosieres med 80-tallets crazy blå øyenskygger. Jeg elsker å leke med blåtoner i makeupen min. Som dere ser, skal man holde all annen sminke ganske enkelt slik at fokuset holdes på øynene.

  
Sunkissed
Glem alt om konturering og tydelig definerte kinnben! Her er det bronzing som gjelder. En nydelig sommerglød med naturlig hud passer perfekt! Hvis du er usikker på hvordan man legger solpudder for å se solkysset ut, har jeg lagd et eget innlegg om det HER!

  
Lashes
Vippene har virkelig stått i fokus den siste tiden! Mascara er ikke bare en mascara, det handler også om hvordan du styler vippene dine. Hvor vil man ha volum, hvilken retning skal vippene gå, eller kanskje man skal kjøre en skikkelig messy look med klumpete mascara? Legg gjerne mascara i en komplementærfarge til øyenskyggen for en kul effekt. Her er det bare å kjøre på og leke seg!

  
Sunset eyes
Fersken og korall har lenge vært populære leppefarger, men nå skal disse også på øynene. Denne trenden passer veldig fint med den solkyssede gløden jeg viste ovenfor. Jeg elsker virkelig denne trenden og kommer til å bruke masse av disse fargene på øynene fremover!

  
A pop of red
Røde lepper er et skikkelig statement og kommer aldri til å gå av moten. Hva som er trendy og ikke kommer an på hvordan du kombinerer disse røde leppene med resten av sminken. Med en minimalistisk sminkelook kommer de røde leppene godt frem. Kombiner gjerne med et avslappende antrekk og tilfeldig oppsatt hår for en utrolig kul look!

Hvilken trend kunne du tenke deg å prøve ut denne våren og sommeren?

#blogg #hverdag #foto #sminkeblogg #skjønnhet #makeup #sminketrend #mote  #sminke #trend #sommer #vår #2016

Del

9 Kommentarer

 1. 28. april 2016 / 07:39

  Mye fint!
  Kunne gjerne tenkt meg å prøve Sunkissed og A pop of red ^^

  • 28. april 2016 / 08:31

   Hei Henriette Celin!
   Jeg er helt enig med deg 🙂 Det er to nydelige trender!
   Klem <3

 2. 28. april 2016 / 09:09

  Pop of red og sunkissed må jeg si er mine favo <3 Røde lepper slår aldri feil 😉

  • 28. april 2016 / 10:05

   Hei! Ja, jeg er hel enig:) gleder meg sååå til sommeren nå!

 3. 28. april 2016 / 12:35

  Fint innlegg 😀
  Tror jeg skal prøve meg litt på den pop of red, jeg går helst for nudes når det kommer til leppene. Men jeg må si at litt rødt hadde vært litt morsomt å prøvd ut og!

  • 29. april 2016 / 08:13

   Hei Silje!
   Litt pop of red vil alltid freshe opp enhver look 🙂 Anbefaler det å bryte komfortsonen litt ;)¨
   Klem <3

  • 29. april 2016 / 08:14

   Hei Iselin Renée!
   Så bra at du likte trendene, det er bare å teste de ut 🙂

 4. 29. april 2016 / 13:40

  Skal se om jeg kjøper meg noe nytt NYX produkt, noe i rødt nå i de kommende uke. Liker bryte litt utenfor komfort sonen, vet jo aldri.. Plutselig faller det veldig i smak 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *