St Tropez Self Tan Express selvbruning

Da er det fredag og endelig helg! Selv har jeg mer mandag enn fradags-følelse, men det har kanskje noe å gjøre med min lille uke i Bergen. Uansett så håper jeg at dere nyter denne helgen med fint sommervær og god stemning! Selv ble jeg tatt litt på senga da sommeren plutselig kom tilbake og brunfargen fra Italia og Barcelona har forsvunnet for lengst. Da kommer denne favoritten kjekt inn. Jeg har lenge vært stor fan av selvbruningent til St Tropez. Da de kom ut med en self tan express, måtte jeg bare prøve!

St Tropez Self Tan Express

Brun på bare én time

Til de som er helt nye på St Tropez og deres selvbrunere kan jeg fortelle at dette er en selvbrunings mousse som har en guidefarge og trekker fort inn i huden. Jeg har brukt den orginale moussen i hvit flaske i flere år og elsker at den tørker fort, sitter godt og har en naturlig brunfarge. Det kule med Self Tan Express er at selvbruningen kan vaskes av etter kun en time! Man kan også selv justere om man ønsker en lys brunfarge eller en mørk brunfarge. 1 time gir lys farge, 2 timer gir medium og 3 timer gir mørk brunfarge. Når man har dusjet vekk den overflødige guidefargen, har man en gjevn og fin brunfarge på kroppen. Hvis du føler at selvbruningen ikke ble brun nok, fortvil ikke! Selv om man har dusjet av selvbruningen, bruker den fremdeles opp til 6 timer på å bygge seg opp til full brunfarge.

Brune ben i denim shortsSt Tropez Self Tan Express

Når man påfører den fargede moussen på huden, er det lett å se hvor man har påført og ikke. På den måten er det lett å unngå skjolder. Likevel anbefaler jeg å lese selvbruningstipsene mine, slik at man tar alle forhåndsregler for at selvrbuningen holder lengst mulig.

Ben før selvbruningBen etter selvbruning
På bildet til venstre ser dere beina mine uten selvbruning. Til høyre ser dere brunfargen jeg fikk etter å ha gått med selvbruningen i 3 timer. Det er riktignok en del timer mellom bildene ble tatt, så lyset endret seg litt i mellomtiden. Jeg har kun redigert litt kontrast på begge bildene, men hvis dere ønsker kan jeg også legge ut de orginale bildene i tillegg.

Del