Things to do

Hei dere! Det er en smule stresset Sofie som akkurat har kommet hjem fra jobb og endelig fått i seg litt mat. I morgen reiser vi til Trondheim for bryllup, hvor jeg både skal være gjest, forlover, makeup artist og frisøt. Jeg gleder meg så utrolig mye, men er også en smule bekymret for at alt ikke er i boks enda. Vanligvis kan det å style en brud være nok i seg selv. I tillegg må jeg huske å sette av litt tid til å ordne meg selv, slik at jeg også ser sånn passe velstelt ut. Jeg har ikke peiling på hvor mange ganger jeg nå har hatt drømmer hvor jeg enten ikke rekker å gjøre meg ferdig med bruden, meg selv, eller rett og slett glemmer alt jeg lovte jeg skulle gjøre. Alt som kan gå galt har gått galt i drømmene mine, så på den måten er jeg vel en smule forberedt -haha!

Ο Dusje, skrubbe og barbere kroppen

Ο Påføre selvbruning

Ο Fikse negler på hender og føtter

Ο Pakke klær (finne bryllupsantrekk)

Ο Pakke freelancekit

Ο Vaske sminkekoster

Som dere sikker skjønner, har jeg en del ting å gjøre unna i kveld. På grunn av mye jobb de sist dagene, har jeg helt glemt at jeg også må stelle huden litt på forhånd. Jeg skal prøve å unne meg selv en liten spakveld, slik at alt er fin og fresht til helgens festligheter. Også må jeg få gjort unna alt det andre som står på gjørelisten også.

Vi blogges i morgen for en ny runde fredagsfavoritter!

#blogg #hverdag #torsdag #sommer #høst #stress #todo #gjøreliste #bryllup #bryllupforberedelser #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #selvpleie

Del

2 Kommentarer

  1. 19. august 2016 / 18:00

    Lykke til med alt du skal, og ha en fin kveld ^^

    • 21. august 2016 / 19:19

      Henriette Celin: Tusen takk, kjære deg! Det har vært mye å gjøre i hele helgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *