Brudesminke


BRUDESMINKE HOS MAKEUP BY SOFIE

Lang erfaring
Jeg har over fem års erfaring med brudestyling og har lært mange tips og triks som gjør en brudesminke plettfri. La en profesjonell sørge for at du ser fantastisk ut hele dagen!

i

Fleksibel
Du bestemmer selv lokasjonen og jeg kommer dit du holder til, både på prøvetimen og selve bryllupsdagen. Senk skuldrene og nyt denne vidunderlige dagen uten å bruke tid på å reise til en salong.

Tilpasset din stil
Det viktigste med en brudesminke er at du føler deg som en bedre utgave av deg selv. Du bestemmer selv stil og utrykk, slik at sminken gjenspeiler din personlighet.

i

Inkludert prøvetime
På prøvetimen legges grunnlaget for et vellykket resultat og et godt samarbeid. Du har mulighet til å komme med forslag til stil og utrykk og får samtidig et bilde på hvordan du blir seende ut på selve bryllupsdagen.


Brudesminke

MINE BRUDETJENESTER

Brudesminke

En brudesminke legges slik at den fremhever dine aller beste ansiktstrekk og sørger for at du ser nydelig ut hele dagen. Sminken er spesielt tilpasset deg, din stil og dine ønsker som avtales på prøvetimen. Kr 2500,- hvor prøvetime er inkludert.

Brudehår

Håret er minst like viktig som sminke og kjole for å skape et helhetlig utrykk. For et tillegg på 1875kr kan vi sammen finne en hårstyling som passer dine ønsker! Kr 1875,- hvor prøvetime er inkludert. Gjelder kun ved bestilling av brudesminke.

Brudepakke

Skap en hyggelig start på dagen ved å invitere med flere på forberedelsene. Sammen med makeup artist og hårstylist Charlotte Berg skreddersyr vi en rabattert pakkepris for alle som skal sminkes og styles. Kun ved styling av minimum 3 personer.

Brudesminke

BRUDEPORTEFØLJE

Brudesminke


«Sofie sminket meg i anledning mitt bryllup. Hun er veldig dyktig og har et behagelig vesen. Anbefales!»

Anne | Giftet seg juli 2018