Brudesminke

Det er en stor ære å få ta del i kjærlighetsfeiringen mellom to personer. Slapp av og nyt denne vidunderlige dagen i ditt liv og la profesjonelle sørge for at du ser så fantastisk ut som over hodet mulig! Jeg har sminket mange bruder opp gjennom de siste årene og har derfor lært meg mange tips og triks som gjør en brudesminke plettfri. Disse prisene er veiledende og prisendringer kan skje avhengig av oppdragets omfang. Ved reise på mer enn 30 min vil reisekostnader komme i tillegg.

For booking eller andre henvendelser, send mail til kontakt@makeupbysofie.no eller send en melding på messenger!

Brudesminke 2500kr
En brudesminke legges slik at den fremhever dine aller beste ansiktstrekk og sørger for at du ser nydelig ut hele dagen. Sminken er spesielt tilpasset deg, din stil og dine ønsker som avtales på prøvetimen. Prøvetime inkludert.
Brudehår 18750 kr
Håret er minst like viktig som sminke og kjole for å skape et helhetlig utrykk. For et tillegg på 1875kr kan vi sammen finne en hårstyling som passer dine ønsker! Prøvetime inkludert. Gjelder kun ved bestilling av brudesminke.
Brudepakke
Skap en hyggelig start på dagen ved å invitere  med flere på forberedelsene. Sammen med makeup artist og hårstylist Charlotte Berg skreddersyr vi en rabattert pakkepris for alle som skal sminkes og styles.

Noen av brudene jeg har sminket