Mine brudetjenester

Brudesminke

En brudesminke legges slik at den fremhever dine aller beste ansiktstrekk og sørger for at du ser nydelig ut hele dagen. Sminken er spesielt tilpasset deg, din stil og dine ønsker som avtales på den inkluderte prøvetimen.

Brudehår

Håret er minst like viktig som sminke og kjole for å skape et helhetlig utrykk. Sammen finner vi en hårstyling som passer deg og dine ønsker. Gjelder kun ved bestilling av brudesminke.

Brudepakke

Skap en hyggelig start på dagen ved å invitere med flere på forberedelsene. Sammen blir vi enig om en rabattert pakkepris for alle som skal sminkes og styles. Kun ved styling av minimum 3 personer.

Hvorfor bestille brudesminke hos
Makeup by Sofie

Lang erfaring
Jeg har over fem års erfaring med brudestyling og har lært mange tips og triks som gjør en brudesminke plettfri. La en profesjonell sørge for at du ser fantastisk ut hele dagen

Fleksibel
Du bestemmer selv lokasjonen og jeg kommer dit du holder til, både på prøvetimen og selve bryllupsdagen. Senk skuldrene og nyt denne vidunderlige dagen uten å bruke tid på å reise til en salong.

Tilpasset din stil
Det viktigste med en brudesminke er at du føler deg som en bedre utgave av deg selv. Du bestemmer selv stil og utrykk, slik at sminken gjenspeiler din personlighet.

Inkludert prøvetime
På prøvetimen legges grunnlaget for et vellykket resultat og et godt samarbeid. Du har mulighet til å komme med forslag til stil og utrykk og får samtidig et bilde på hvordan du blir seende ut på selve bryllupsdagen.

Prisliste

Brud
Brudesminke (inkl. prøvetime)
Brudehår (inkl. prøvetime)

Forlover / Brudepike
Festsminke
Hårstyling
Sminke til barn

Brudepakke
Brudetjenester for minimum 3 personer


2.900 kr
2.400 kr


1.250 kr
1.000 kr
625 kr


15% rabatt


Har du spørsmål, en kommentar eller forespørsel angående mine brudetjenester?
Send en uforpliktende melding, så svarer jeg deg innen et par dager.