Brudesminke


SMINKETIME HOS MAKEUP BY SOFIE

Fremhev dine beste sider
Synes du at sminke kan være vanskelig noen ganger? På de dagene du har lyst til å se litt ekstra fresh ut, kan jeg hjelpe deg med å legge en sminke som fremhever din indre glød. Bestill en sminketime og unn deg selv litt stjernebehandling!

sminketime

Lang erfaring
Jeg har jobbet som makeup artist i over fem år og sminket mange ulike mennesker til mange ulike anledninger. Både eldre og yngre, kjendiser og ikke-kjendiser. Med min kunnskap og erfaring er du i trygge hender.


iP

Alle anledninger
Om du er invitert i bryllup, skal ut med vennegjengen eller på julebord med jobben, så hjelper jeg deg med å legge sminke for anledningen. Jeg tilbyr både dag -og festsminke hvor sminken tilpasses din stil og dine behov.

sminketime

Fleksibel
Du bestemmer selv lokasjonen og jeg kommer dit du holder til, mot et eventuelt reisetillegg. Senk skuldrene og nyt sminkeopplevelsen uten å bruke tid på å reise til en salong eller et studio. 

Brudesminke

MINE SMINKETJENESTER

Dagsminke 900kr

Dagsminke er en sminketime med fokus på naturlig makeup som fremhever din indre glød og naturlige skjønnhet. Perfekt for deg som ikke ønsker mye sminke, eller arrangementer på dagtid. Hårstyling kan inkluderes mot et tillegg.

Festsminke 1.250kr

Festsminke er en sminketime med fokus på flawless makeup for deg som ønsker større forandringer. Passer for deg som ønsker mye sminke til fest eller spesielle anledninger. Hårstyling kan inkluderes mot et tillegg.

Sminkekurs

Lær deg å legge sminke som en proff! På sminkekurs lærer du og får øve deg på nye sminketeknikker og fremgangsmåter. Book et privat sminkekurs eller arranger jentekveld eller utdrikningslag med vennegjengen. Pris etter avtale.Die wahrheit des Mehr Info buddhismus aus christlicher sicht.