Sminketime

Noen ganger kan det være vi trenger litt hjelp til å få fram vår indre skjønnhet. Jeg kan hjelpe deg med en sminketime uansett hvilken anledning du ønsker å se litt ekstra fresh ut eller rett og slett unne deg selv litt stjerne-behandling! Enten om det er en kveld ut med vennegjengen, julebord eller som gjest i bryllup så fortjener vi alle å stråle litt ekstra. Jeg tilbyr både dag -og festsminke hvor sminken blir skreddersydd nøyaktig for deg og dine behov.

Prisene er veiledende og prisendringer kan skje avhengig av oppdragets omfang. Ved reise på mer enn 30 min vil reisekostnader komme utenom. Avbestillinger må skje senest 24 timer før den oppsatte timen for å unngå gebyr.

For booking eller andre henvendelser, send mail til kontakt@makeupbysofie.no eller send en melding på messenger!

Dagsminke 750kr
Dagsminke er en sminketime med fokus på naturlig makeup som fremhever din indre glød og naturlige skjønnhet. Perfekt for deg som ikke ønsker mye sminke. Hårstyling kan inkluderes mot et tillegg.

Festsminke 1125kr
Festsminke er en sminketime med fokus på flawless makeup for deg som ønsker større forandringer. Passer til fest eller spesielle anledninger. Hårstyling kan inkluderes mot et tillegg.