Urban Decay Naked concealer, en ny favoritt!

Hvis du er på leting etter en god concealer, trenger du ikke å lete lengre. Jeg har prøvd mange concealere opp gjennom årene og denne er virkelig den beste jeg har prøvd! Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (wow for et navn) er ganske lik Mac sin Pro Longwear concealer, som har vært min «go to» concealer i mange år. Men nå har den gamle favoritten måtte vike til side for denne herligheten.

Urban Decay Naked Skin concealer

God dekk, uten å tynge

Urban Decay Naked concealer gjør akkurat som det ekstremt lange navnet tilsier at den skal gjøre. Den er lett på huden, dekker kjempe bra og føles ikke tykk. I tillegg er den sinnsykt drøy! Kun en liten mengde er nok for begge øynene.  Jeg klarer alltid å legge for mye, da den er så tynn i konsistensen. Heldigvis er det bare å blende det inn med beautyblenderen min, og problemet er løst! Den er litt mer på den tørre skalaen av concealere, men fordi den er så tynn i konsistensen vil den ikke kladde seg i tørre partier på huden.

Det eneste jeg ikke er superfan av, er applikatoren. Den er veldig lik applikatorene man finner i lipglosser og slike produkter. Føler også det er litt utfordrende å få skrapt ut den aller siste resten når beholderen begynner å bli tom.

Urban Decay Naked Skin Concealer

Mange hudtoner å velge mellom

Urban Decay et bredt fargespekter som passer både de lyseste av de lyse og de mørkeste av de mørke hudtonene. Så du skal garantert finne din hudtone hos de. Akkurat nå bruker jeg fargen Fair Neutral, da det var den fargen som de hadde igjen i butikken. Jeg tror det er den lyseste fargen i sortimentet. Egentlig er den hakket for lys for meg nå som sommeren ikke er langt unna. Den passer nok mye bedre på vinteren når jeg er lysere i huden. Slik huden min er nå burde jeg heller ha fargen Light Warm. Den er litt mørkere med en varm undertone. Så satser på at de får den inn igjen snart!

Har du prøvd denne concealeren? Og hvilken concealer anbefaler du?

Del