Velkommen til Makeup By Sofie´s nye plattform!

Hei og velkommen til den nye plattformen til Makeup by Sofie! Utrolig hyggelig at du tok turen innom.

Mange av dere husker nok sminkebloggen min som jeg har hatt siden slutten av 2014. Bloggen har ligget på mange ulike plattformer oppgjennom årene, nå sist hos makeupbysofie.blogg.no. Jeg har ikke vært noe særlig aktiv på bloggfronten siden midten av 2017, da jobb og skole har tatt veldig mye av tiden min. Selv om det ikke har kommet noe nytt innhold, er jo innleggene jeg skrev da like aktuelle i dag og forhåpentligvis for framtiden også. Derfor synes jeg det var for synd at de bare skulle bli glemt bort på en gammel blogg som etterhvert ville bli slettet. I stedet har jeg nå samlet alle blogginnlegg fra alle bloggene jeg har hatt fram til i dag på denne plattformen.

I tillegg til blogg og skole har jeg vært (og er enda) selvstendig næringsdrivende som makeup artist. Fram til nå har jeg hatt en egen nettside for bedriften med porteføljer, priser og kontaktinformasjon. Alt dette er også blitt flyttet over til denne plattformen, slik at alt er samlet på en felles plattform.

Du må bare klikke deg litt rundt for å se om du finner noe som kan interessere deg. Forhåpentligvis har jeg fått sortert arkivene sånn nogenlunde oversiktlig slik at du enkelt kan søke opp gamle innlegg eller bare mimre tilbake i tiden sammen med meg. Hvis du ikke finner oversikten i arkivet, kan du benytte deg av søkefunksjonen øverst i høyre hjørne og skrive inn det du leter etter der.

Hva som skal skje fremover på denne plattformen er ikke 100% bestemt enda. Men hvis du følger meg på facebook eller instagram er du sørget for å alltid være den første til å få informasjon : )

Gleder meg masse til å bli bedre kjent med deg! <3

Del

1 Comment

  1. Irene
    22. desember 2018 / 21:49

    Hurra! Du e fin😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *