Velkommen til Makeup By Sofie!

Hei og velkommen til den min nye plattformen, Makeup by Sofie! Her finner du full oversikt over mine sminketjenester, priser og alle mine tidligere blogginnlegg.

Utrolig hyggelig at du tok turen innom. Her skal du forhåpentligvis finne svar på det meste du lurer på innen sminke og skjønnhet.

Hvis du aldri har vært innom noen av de tidligere sminkebloggene mine og ikke aner hvem jeg er, så er navnet mitt Sofie Mortensen. Jeg jobber som makeup artist og har i de siste fem årene delt inspirasjon og kunnskap på mange forskjellige sminkeblogger. Nå har jeg samlet de beste innleggene på denne plattformen, hvor jeg ønsker å fortsette der jeg slapp i slutten av 2017.

Min største lidenskap er å kunne dele kunnskapen og erfaringen jeg har innen sminke og skjønnhet. Jeg har jobbet med dette i over fem år og blir aldri lei av å kunne hjelpe andre med deres utfordringer.

Du må bare klikke deg litt rundt for å se om du finner noe som kan interessere deg. Forhåpentligvis skal det komme mer innhold i tiden fremover. Hvis du ønsker å følge med på hva som skjer fremover, bør du følge meg på facebook eller instagram. Da er du alltid den første til å få informasjon når det blir lagt ut nye innlegg.

Gleder meg masse til å bli bedre kjent med deg! Legg gjerne igjen en kommentar hvis det er noe du savner eller ikke finner svar på : )

Del

1 Comment

  1. Irene
    1. april 2019 / 14:49

    Hurra! Du e fin 🙂