Velkommen til min nye plattform!

Gratulerer! Du har klart å snike deg inn på et av mine hemmelige prosjekter som nesten ingen andre vet om enda. Dette prosjektet har vært en idé i bakhodet mitt i lang, lang tid. Først nå, i løpet av denne høsten, har jeg klart å begynne på å virkeliggjøre den. Jeg vil ikke røpe så mye enda, men du kan jo sikkert allerede se mye av det som ligger ute og dermed kanskje danne deg et lite bilde.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan plattformen blir når den er ferdig, så anbefaler jeg deg å følge meg på enten facebook eller instagram. Jeg kommer til å legge ut mer info der når lanseringsdato begynner å nærme seg.

Gleder meg masse til å bli bedre kjent med deg! <3

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *