Vippefin hos Salong Matilda

// Sponset behandling

For en liten stund siden var jeg innom Salong Matilda for å fikse vippene mine. Jeg har veldig korte, rette vipper som ikke gjør noe særlig stort ut av seg. Uansett hvor mye vippetang og mascara som gir ekstra bøy jeg bruker, faller vippene mine ned i løpet av en lang dag. Derfor falt valget på permanent vippeløft. I stedet for å legge vippeextension, kan man utføre et vippeløft for et litt mer naturlig resultat.

Vippeløft, eller vippebøy er en permanent behandling som kan vare opp til 8 uker, varierende fra person til person. Det man gjør er å plassere formen på øyelokket. Deretter drar man forsiktig vippene opp og fester de i formen med et skånsomt vippelim. Dette kan se ganske heftig ut, men jeg kjente absolutt ingenting under behandlingen. Jeg sovnet nesten flere ganger, så det sier vel sitt. Etter et kvarter legges det på et middel som gjør at vippene holder formen, nesten som når man tar vanlig permanent på håret. Dette skal også virke i et kvarter. Etter vippene har blitt formet, påførte Matilda svart vippefarge. Jeg har jo veldig lyse vipper, så uten vippefarge ville nok effekten nesten ikke synes.​

Under kan dere se bilde av vippene mine før behandlingen, rett etter behandlingen og i dag uten sminke. Jeg bruker fremdeles mascara på vanlig måte når jeg har på øyensminke, men tar meg selv i å gå mye mer uten sminke nå enn hva jeg tidligere ville gjort. Dette er absolutt en behandling jeg kommer til å ta igjen! Denne behandlingen er perfekt til alle dere som ikke ønsker vippeextensions, men skulle ønske dere kunne få litt mer ut av deres egne vipper. Dere kommer ikke til å angre!

I samarbeid med Salong Matilda har vi ordnet med en rabattkode til dere som kunne tenke dere å prøve noen av hennes behandlinger her i Bergen. Jeg var jo der for to uker siden og fikset neglene mine. Aldri har jeg vært så fornøyd med neglene mine, etter flinke Matilda gjorde sin magi. Se innlegget HER! Så jeg anbefaler dere virkelig å sjekke henne ut. I tillegg til vippebøy og støping av negler tilbyr hun blant annet vippeextensions, shellac, ansiktsbehandlinger, massasje, voksing og mye, mye mer.

Ved å oppgi koden «SOFIEM20» når du bestiller time, får du 20% avslag på en valgfri behandling. Ta kontakt på tlf. 48342335 for å bestille time! (tilbudet gjelder kun nye kunder)

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #makeupartist #makeup #negler #gelish #gelnegler #gelenegler #vipper #vippefin #vippeextensions #vippeløft #vippebøy #salong #behandling 

Del

6 Kommentarer

  • 5. september 2016 / 21:39

   Henriette Celin: tusen takk:) anbefaler virkelig denne salongen. Har aldri vært så fornøyd før <3

 1. 6. september 2016 / 09:03

  Så fint det ble! Men så er jo du fin uten sminke også da 😉

  • 11. september 2016 / 12:27

   Merete: tusen takk, så snilt sagt av deg 🙂

  • 11. september 2016 / 12:28

   Silje Romundset Karlsvik: takk! Er superfornøyd med resultatet. Anbefales! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *