When feeling blue

Kreativ sminkelook med blå lepper, blå eyeliner og fregner

I´M BLUE, DA BA DEE DA BA DAA

Hei vakre! Jeg håper både helgen og søndagen din har vært fin og at du nå er klar for mandag og en ny uke. Om du ikke føler deg helt klar for en ny uke, kan du trøste deg med at du på mandager kan starte en uke på nytt med helt blanke ark. Det synes i hvertfall jeg er en ganske herlig tanke!

Før vi begynner neste uke, har jeg veldig lyst til å dele denne sminkelooken med dere. Det er uten tvil en litt annerledes look enn hva jeg vanligvis kommer med, men jeg håper dere liker den likevel. Alle har sine opp -og nedturer, det gjelder også meg. Når jeg føler meg litt nedfor eller ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, tyr jeg til sminkekostene.

Jeg hadde ikke planlagt noe som helst da jeg lagde denne sminkelooken. I stedet lot jeg tanker og følelser styre sminkevalgene. Det er en deilig form for terapi som jeg virkelig anbefaler! Om du ikke ønsker å bruke sminke, kan du sikkert prøve en annen kreativ aktivitet. Strikking, maling, eller hva med de populære fargeleggins-bøkene for voksne?

Kreativ sminkelook med blå lepper, blå eyeliner og fregner

BASE
MAC Strobe Cream
SMASHBOX Pore Minimizing Primer
MAC Sudio Fix Foundation
NYX Color Correcting Concealer Palette
MAC Pro Longwear Concealer
NYX Wonderstick, Contour + Highlight
SENSAI Loose Powder, Translucent
Make Up Store Microshadowm Smog (contour)
MAC Eyeshadow, Bowl Out + MAC Prep+Prime Fix+ (Freckles)

ØYNE
MAC Extended Play Mascara
MAC Eye Kohl, Minted

ØYENBRYN
MAC Brow Set, Clear
MAC Eyeshadow Gutter Gal (limited) + Bowl Out (limited)

LEPPER
MAC Prep+Prime Lip Primer
MAC Eye Kohl, Minted
MAC Mineralize Rich, Ionized (limited)
MAC Pressed Pigment, Sweet Acting

Kreativ sminkelook med blå lepper, blå eyeliner og fregner

Kreativ sminkelook med blå lepper, blå eyeliner og fregner

Kreativ sminkelook med blå lepper, blå eyeliner og fregner

Hva pleier du å gjøre for å koble av?

Del

4 Kommentarer

 1. 23. april 2017 / 18:43

  Sykt kul look! 😀

  • 24. april 2017 / 09:32

   Sharone: Tusen takk:) Så gøy at du likte den!

 2. 24. april 2017 / 10:07

  Så utrolig fint! Kan tenke meg det hadde vært kult på en photoshoot 🙂

  • 27. april 2017 / 17:49

   Iselin Renée: Tusen takk! For en utrolig kul idé 😀 Det hadde jeg ikke tenkt på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *